Avem în premieră înregistrările cu Brigitte & fostul logodnic în timp ce negociau termenii „divorțului”! ”Îți dau 150 de milioane…” + “Mi-au scris femei cu elicoptere…”

Publicat: 10/02/2020 | 23:44

Mega-exclusivitate marca D.A.S! La un an de la despărțirea dintre Brigitte Sfăt și Cornel Oană, au ieșit la iveală detalii incredibile despre modul în care cei doi au negociat termenii ”divorțului”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, înregistrări incredibile. (CITEȘTE ȘI: MERG DISCOTECILE DE N-AI VĂZUT: PATRONUL BAMBOO ȘI-A LUAT ROLLS DE 400.000 €!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor fișiere audio care dezvăluie modul incredibil în care Brigitte Sfăt și fostul logodnic, Cornel Oană, au negociat despărțirea. (NU RATA: FOSTUL LOGODNIC AL LUI BRIGITTE NU MAI ACCEPTĂ SĂ TACĂ! CORNEL ÎI DĂ REPLICA ACTUALEI DOAMNE PASTRAMĂ)

În timpul filmărilor de la celebrul reality-show ”Ferma”, Brigitte Sfăt s-a apropiat de Florin Pastramă și au decis să rămână împreună. La scurt timp după ce și-a văzut logodnica la televizor în ipostaze tandre alături de alt bărbat, Cornel Oană a pus punct relației cu fosta doamnă Năstase.

Negocieri complicate

Între timp, Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă, iar Cornel ezită să își asume relația cu ”verișoara”, focoasa brunetă cu care petrece enorm de mult timp. La un an de la despărțirea celor doi, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor înregistrări-bombă. Brigitte și Cornel au ”negociat” destul de dur ”divorțul”. Și asta pentru că fostul logodnic al vedetei ar fi avut pretenții ridicate. (VEZI AICI: SOȚUL ANDREEI BĂLAN, DEZVĂLUIRI COMPLETE DESPRE COPILĂRIA TRAUMATIZANTĂ )

Brigitte & fostul logodnic au negociat despărțirea

Replici incredibile

 Brigitte: ”Câți bani vrei, atâția îți dau. Zi-mi o sumă și îți dau.”

Cornel: „Cât crezi tu?”

Brigitte: ”Îți dau oricât vrei tu! Cât vrei?”

Cornel: ”Eu o să încerc să plec astăzi.(…) Zi cu dinții”.

Brigitte: ”Nu îți fac dinții, partea de jos. Pentru că m-a costat 3.500 de euro partea de sus.”

Cornel: ”OK! O să văd cum fac. O să-i iau în rate. Acum cinci minute ziceai că îmi faci dinții.”

Brigitte: ”Vrei o dată 6.500 de lei, dinții…”

Brigitte: ”Pentru munca ta, pe care ai depus-o, nu vreau să zic o sumă ca să te jignesc!”

Cornel: ”Zi suma pe care o zici ca să mă jignești și îți zic. Eu trebuie pur și simplu să stau cu chirie.”

Brigitte: ”Chiria ți-o plătesc separat. Îți plătesc eu chiria. Nu o calcula.”

Cornel: „Pe cât?”

Brigitte: ”Plătesc avansul și pe o lună. Mă gândesc că 30 de zile îți ajunge ca să îți repari viața. Să gășesti pe cineva care să te ajute.”

„N-am nici măcar un pahar din care să beau apă”

Cornel: ”Dar nu vreau să găsesc pe cineva ca să mă ajute. Tu asta nu înțelegi. Mi-au scris femei cu elicoptere când ai zis că te-ai certat cu mine. Eu nu vreau nimic. Eu vreau să mă fac OK la cap, să trec peste asta, dacă o să pot.”

Brigitte: ”Zi-mi pe cât vrei să plătesc chiria?”

Cornel: ”Cât o să-mi ceară ăla avans ca să pot să mă mut.”

Brigitte: ”Da, OK!”

Cornel: ”Atât.”

Brigitte: „Bun! Și altceva? Vreau să știu câți bani vrei?”

Cornel: ”Zi-mi tu.”

Brigitte: ”Te rog frumos.”

Cornel: ”Zi-mi tu. Hai să vorbim serios. Cât crezi tu. Nu-i vorba că am fost angajat.”

Brigiite: „Câți bani să îți dau ca să fii mulțumit?”

Cornel: ”Nu-i vorba de mulțumit. Eu trebuie, pur și simplu, să rezolv. Eu, în condițiile de față, trebuie să mă mut și n-am nici măcar un pahar din care să beau apă.”

Brigitte. ”Îți dau și pahare și tot. Oale și tot ce îți trebuie. Nu-i nicio problemă. Crede-mă câ îți dau. Nu sunt un câine. Faptul că se supără (…) pe mine și nu vreau să-i plătesc o dată. Că nu o să-mi dea de două ori aceeași pereche de cercei.”

„Te-am făcut din nimic”

Cornel: ”Eu n-am ce să port și tu te bucuri la 30 de milioane, în cazul în care ți-am făcut 30.000 de euro.”

Brigitte: „Ce mi-ai făcut 30.000 de euro, că business-urile mergeu și acum sunt în faliment cu magazinul. Trebuie să-l închid. Tu nu te-ai dus să iei marfă. Trebuia să mergi acum trei zile și nu te-ai dus.”

Cornel: „Mi-ai zis să mă duc?”

Brigitte: „Trebuia să îți zic eu?!”

(…)

Brigitte: ”Te-ai folosit de contractul meu. Ți-am făcut o imagine, te-am făcut din nimic. Ți-am dat niște haine, care valorează 57.000 de euro.”

Cornel: „Nu mi-ai făcut nicio imagine. Imaginea e pentru tine.”

 Brigiite: „N-am făcut-o pentru mine. Pe mine m-a costat 57.000 de euro, am pus pe hârtie. Ca să-ți fac o imagine. Ești fostul meu iubit victimizat, care a fost înșelat de mine.”

Cornel: ”Dacă eu mă mut astăzi, eu mâine semnez.”

Brigitte: ”Tu mă condiționezi pe mine să îți plătesc chiria?”

Cornel: ”Eu n-am încredere în tine. Tu, față de mine, n-ai fost corectă niciodată”

Brigiite: ”Tu m-ai înșelat pe mine. Noi, din data de 21 decembrie, n-am mai avut o relație sexuală.”

Cornel: ”Ce treabă are cu astea două luni? De ce nu-mi dai salariu cum trebuie și cum ai zis?”

Brigitte: ”Eu ți-am zis că îți dau 150 de milioane.”

Brigitte și Cornel și-au negociat dur ”divorțul”

Modul incredibil în care s-au cunoscut cei doi!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Brigitte Sfăt și Cornel Oană s-ar fi cunoscut în mediul online, în perioada în care vedeta părea să fie afectată după despărțirea de Ilie Năstase. (VEZI ȘI: TOPUL CELOR MAI APETISANTE FUNDULEȚE CELEBRE DIN ROMÂNIA)

”Cornel ar fi acceptat să joace un rol în relația cu Brigitte. Pentru că ea era fericită, i-a cumpărat mai multe lucruri. A investit enorm în el. Cu siguranță, din modul în care l-a cunoscut, Brigitte știa că nu-i o relație de viitor. El se ocupă cu tot felul de chestii pe internet, agață femei în online. După ce s-au despărțit, a ieșit la iveală faptul ca a jucat la mai multe capete în timpul relației cu Brigitte. El ar fi vorbit și cu alta în paralel”, a dezvăluit o persoană din anturajul vedetei, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)