Avem imagini exclusive + declarații despre party-ul discret al Elenei Udrea! ”Vedeta serii” n-a fost ex-consiliera prezidențială, ci…

Publicat: 27/12/2019 | 22:19

Clipe unice în familia Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov! Fostul ministru al Turismului a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani. Fosta șefă a Cancelariei de la Cotroceni a sărbătorit la un restaurant cochet, într-un cadru restrâns, alături de câteva persoane dragi. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase de la petrecerea aniversară a Elenei Udrea. (CITEȘTE ȘI: DAN BITTMAN A DANSAT SUPER-EROTIC LA 4 DIMINEAȚA CU O ”BALERINĂ” NEBUNATICĂ!)

A doua zi de Crăciun a adus un motiv de bucurie în plus în familia fostului ministru al Turismului. Elena Udrea a sărbătorit împlinirea a 46 de ani într-un mod discret. Împreună cu familia, dar și câțiva apropiați, printre care s-a numărat și fosta consilieră Otilia Androne, Elena Udrea a petrecut într-un restaurant din București. (NU RATA: DANIEL GHIȚĂ L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE BENNY ADEGBUYI, IAR NOI AVEM DETALIILE DE ULTIMĂ ORĂ!)

„Eva a fost cu noi și a ajutat-o pe Elena să sufle în lumânări”

De la petrecere nu a lipsit nici mezina familiei, Eva, pe care mama ei a ținut-o alături la momentul tortului. Împreună cu micuța Eva, Elena Udrea a suflat în lumânările care erau așezate pe tort. Momentul emoționant a fost savurat de toți invitații, care au oferit ropote de aplauze.

“Am sărbătorit-o pe Elena la un restaurant împreună cu  familia și câțiva prieteni apropiați. c atunci când tortul a fost adus, fiind un moment drăguț și amuzant. Ne-am simțit bine cu toții, iar după câteva ore am plecat spre casă”, a declarat Adrian Alexandrov, în exclusivitate pentru CANCAN.RO SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Elena Udrea a suflat în lumânări alături de fiica ei, Eva

Elena Udrea, dezvăluiri emoționante despre viața de mămică: “Plâng săptămânal”

“Cred că găsesc motive să plâng săptămânal. De când s-a născut Eva, plâng săptămânal, căci văd tot felul de cazuri, cu copii… Ultima oară, am plâns când a murit tata. Nu sunt plângăcioasă de fel, dar nașterea Evei m-a schimbat. Când e copilul tău, îl crești tu, când e acolo și vezi dacă îi e bine, dacă îi e rău… dacă nu trăiești asta nu poți înțelege”, a mărturisit Elena Udrea în cadrul emisiunii prezentată de Teo Trandafir și Bursucu.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, părinți de fetiță

Elena Udrea a devenit mămică la 44 de ani. Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie 2018, mai devreme cu o lună decât știau părinții ei și medicii. Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medicii au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a mărturisit Elena Udrea jurnaliștilor revistei VIVA! în ziua în care a născut-o pe fiica sa.