Avem dovezile că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună în Maldive. “Atunci când mă privești așa” + dezvăluirea făcută de fosta prezentatoare | FOTO

Publicat: 10/01/2021 | 17:06

Aflați în Maldive, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se feresc să se afișeze pe social media, însă, diva s-a dat singură de gol în legătură cu acest “mic secret”. Dovezile care apar în imaginile publicate chiar de ea “vorbesc” singure și le găsiți în poza din interiorul articolului, dar și în galeria foto. În plus, astăzi, fosta prezentatoare a împărtășit fanilor o parte din surpriza pe care o pregătește.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, amintiri de neuitat în Maldive

Da… se pare că povestea începută între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău de Crăciun în Poiana Brașov s-a “consolidat” în Dubai, iar acum înflorește pe plajele superbe ale Oceanului Indian. Celebra blondă a strâns deja o mulțime de amintiri prețioase în Maldive și, desigur, fotografiile sunt realizate de cel care, în acte, este încă soțul Claudiei Pătrășcanu.

Azi, fosta moderatoare de la Kanal D a publicat o scurtă filmare în timp ce se afla la o terasă, iar în cadru apar două pahare, dar și o pereche de ochelari de soare pentru bărbați, după cum puteți observa în galeria foto a articolului. Mai mult, pe o altă înregistrare, ea a ales următoarele versuri: “Hai, zi-mi ce-ți cântă dragostea / Atunci când mă privești așa” din hitul lansat de cântăreața Roxen.

Un alt detaliu deloc de neglijat sunt cele două pahare cu smoothie-uri, aflate pe tava plutitoare din piscina în care s-a lăsat astăzi pozată fosta soție a lui Alex Bodi. Mulți dintre internauți sunt convinși că unul este, de fapt, al lui Gabi Bădălău, care a imortalizat de altfel imaginea. Postarea vedetei a fost însoțită de următorul mesaj scris în limba engleză: “I eat glitter for breakfast then i sparkle all day #blessed #glamour #maldives #fourseasonmaldives #lovemylife #bussinesswoman #newproject #comingsoon #goodvibes #happy #maldives #heaven #breakfast #spoiled #loved #relax #tan #sun #thebestisyettocome #luxurylifestyle”, care se traduce astfel: “Mănânc sclipici la micul dejun, apoi strălucesc toată ziua #binecuvântată #SexApel #maldive #fourseasonmaldives #ÎmiIubescViața #FemeieDeAfaceri #ProiectNou #ÎnCurând #VibrațiiBune #fericită #maldive #rai #MiculDejun #răsfățată #iubită #relaxare #bronz #soare #CeEsteMaiBunUrmeazăSăVină #StilDeViațăLuxos”.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță exotică de vis în Maldive © Instagram
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță exotică de vis în Maldive © Instagram

Nu rata: Bianca Drăgușanu, filmată topless într-o piscină din Maldive. Scenele HOT ar fi fost imortalizate chiar de Gabi Bădălău: “Dragostea mea” | VIDEO

Bianca Drăgușanu a stârnit curiozitatea multora după ce a publicat o poză cu un cuplu care se plimbă pe o plajă splendide din Maldive. Câțiva dintre fanii vedetei bănuiesc că, de fapt, în imagine ar fi ea și Gabi Bădălău, având în vedere că a pus un gif în formă de inimă roșie.

Aflată de trei zile în Maldive, Bianca Drăgușanu se bucură la maximum de vacanța exotică alături de Gabi Bădălău © Instagram Stories
Aflată de trei zile în Maldive, Bianca Drăgușanu se bucură la maximum de vacanța exotică alături de Gabi Bădălău © Instagram Stories

“Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată, nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată”a declarat Bianca Drăgușanu după ce a fost surprinsă în compania lui Gabi Bădălău în Dubai.