Avem dovada video. Soțul Andreei Bălan a plecat de acasă! Unde a dormit două nopți la rând + filmări în exclusivitate cu îmbrățișările din parcarea teatrului

Publicat: 20/02/2020 | 23:46

Mariajul dintre Andreea Bălan și George Burcea se clatină serios, iar despărțirea celor doi pare să se apropie cu pași repezi. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini uluitoare. Soțul vedetei a plecat de acasă de două zile și, mai mult decât atât, a fost surprins într-o ipostază tandră, cu o blondă misterioasă, în parcarea teatrului. (CITEȘTE ȘI:  CU CINE S-A ANTURAT GEORGE BURCEA?!)

De la o zi la alta, se amplifică zvonul că Andreea Bălan și actorul George Burcea ar fi în pragul divorțului. După ce, cu o zi în urmă, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) v-a prezentat, în premieră, informații legate de cea mai nouă controversă sentimentală din lumea mondenă, noi detalii au ieșit la iveală. (NU RATA: ANDREEA ANTONESCU, DATĂ DE GOL DE ÎNREGISTRAREA DE LA 112)

Miercuri seară, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe actorul George Burcea în parcarea Teatrului Național București. După ce și-a terminat prestația de pe scenă, soțul Andreei Bălan a fost surprins într-o ipostază inedită. George Burcea s-a întâlnit în autoturismul său cu o blondă misterioasă. După aproximativ 15 minute, timp în care au discutat pe îndelete, cei doi s-au dat jos din mașină, s-au îmbrățișat cordial și au luat-o pe drumuri separate. Blondina a plecat cu mașina ei, iar George Burcea s-a urcat în mașina unui prieten. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN DIVORȚEAZĂ DE GEORGE BURCEA?)

George Burcea, îmbrățișări cu o blondă în parcarea teatrului

S-a anturat cu un amic!

Împreună cu amicul său, soțul Andreei Bălan a mers să-și potolească foamea. Cei doi au oprit la o șaormărie, după care, cu „plinul” făcut, s-au întors la mașină și au dat câteva ture prin oraș. După ce și-au terminat periplul de pe străzile Bucureștiului, George Burcea și amicul său s-au îndreptat către o adresă din zona Vitan, unde au intrat împreună și unde soțul Andreei Bălan a înnoptat. După comportamentul actorului, se pare că varianta unui divorț-bombă în showbiz ar fi tot mai plauzibilă. (NU RATA: IMAGINI +18 CU MIHAI TRĂISTARIU GOL, GOLUȚ. S-A SCOS LA VÂNZARE PE UN SITE DE ADULȚI!)

Soțul Andreei Bălan s-a întâlnit cu o blondă în parcarea TNB

George Burcea, reacție halucinantă: „Dacă vom ajunge la divorț…”

Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, soțul Andreei Bălan a fost extrem de rezervat în a comenta pe tema divergențelor care ar exista în relația lor. (VEZI ȘI: CINE A ”FURAT-O” PE LOREDANA GROZA DE LA PRO TV)

”Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”a spus George Burcea.

Controversele în ceea ce privește cuplul Andreea Bălan –  George Burcea au început după ce detalii personale despre viața actorului au ieșit la iveală în presă. Ar fi fost lucruri despre care Andreea Bălan nu ar fi știut și din cauza cărora s-ar fi produs o ruptură între cei doi. Mai exact, George i-ar fi ascuns soției sale că tatăl său a făcut închisoare pentru omor. Artista s-a ferit să vorbească despre acest subiect, cu toate că au existat inițiative din partea jurnaliștilor. Însă un citat postat pe Instagram de vedetă a creat vâlvă în mediul virtual. (NU RATA: PROCURORII AU RECONSTITUIT ”TRASEUL ȘPĂGII” DIN DOSARUL MEDICULUI BEURAN)

Soțul Andreei Bălan, George Burcea, a plecat de acasă

Confortul copiilor, primordial

De când au devenit părinți, Andreea Bălan și George Burcea s-au schimbat radical și, pentru că micuțele Clara și Ella au nevoie de grija amândurora, cei doi (încă) soți au încercat tot timpul să-și împartă responsabilitățile și să fie OK unul cu altul, dar și cu viața de familie.  Andreea Bălan și George Burcea nu ar mai dormi de mult timp împreună, iar motivul, spun ei, ar fi confortul fetițelor pe care le au împreună. (NU RATA: SPOVEDANIA ”CONCHITEI DE ROMÂNIA”)

Eu dorm cu Clara. De când s-a născut Clara, 90% am dormit cu ea. (…) Mama nu doarme cu noi. Mama vine jumătate din zi și ne ajută. Seara la băiță trebuie să fim acolo, să ne terminăm programul, pentru că la doi copii trebuie să fie două persoane în casă. Ella este geloasă pe Clara, dar așa am înțeles că este în orice familie cu doi copii’, a declarat Andreea Bălan, pentru o publicație din România.

George Burcea, actor la Teatrul Național

George Burcea este actor la Teatrul Național, unde joacă în piesa Biloxi Blues, unul dintre cele mai răsunătoare succese de public de pe Broadway. George are apariții în diferite reclame televizate și are la activ două volume de poezii, „Simplu” și  „Un strop de culoare”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)