Avem dovada că Tzancă Uraganu s-a împăcat cu fratele lui, Miraj Tzunami. S-au înjurat și bălăcărit, dar acum sunt de nedespărțit

Publicat: 21/06/2021 | 08:09

În urmă cu ceva timp, Tzancă Uraganu dăduse naștere unui scandal-monstru. Manelistul care este numărul 1 în trending ori de câte ori lansează câte o melodie ajunsese la cuțite cu propriul frate, Miraj Tzunami, dar iată că au „dat-o la pace” și lucrurile s-au schimbat radical.

Tzancă Uraganu a avut parte de un scandal-monstru cu propriul frate, Miraj Tzunami, dar se pare că lucrurile s-au calmat între ei. Cei doi s-au jignit în trecut, s-au amenințat și ceea ce este cel mai rău este faptul că au făcut acest lucru în public, în văzul tuturor. Iată că lucrurile s-au schimbat, iar maneliștii au făcut pace, s-au împăcat și chiar au lansat o melodie din care să reiasă faptul că acum sunt mai puternici ca niciodată.

Maneliștii au lansat în urmă cu numai o zi piesa „Legendele”, în care vorbesc fix despre reunirea lor, dar și despre faptul că sunt mult mai puternici acum, împreună.

„S-au unit legendele să facă istorie și unul lângă altul rupem toate țările, spate în spate altfel nu se poate,  sângele e sânge frate pentru frate.

Oricând e cu mine o forță în plus,  atunci la nivelul nostru nimeni nu a mai ajuns, rupem împreună barierele,  unul lângă altul trecem prin orice obstacole” sunt câteva dintre versurile celor doi, din noua melodie deja apreciată de fanii lor.

Tzancă și Miraj Tzunami, scandal controversat

În urmă cu ceva timp, Miraj Tzunami i-a adresat vorbe dure lui Tzancă, l-a făcut praf din punct de vedere muzical și nu a avut nicio reținere să-l jignească pe acesta. Toate aceste lucruri halucinante s-au petrecut într-un live făcut de Miraj, în văzul tuturor.

„Ăsta e un om… știe toată lumea… să moară… dacă știe să cânte nici de la do minor. E un pamflet din toate punctele de vedere. Îmi cer scuze de la toată lumea, ne-am certat și m-am jurat că o să fac live. O să facă și el, știu sigur. Frățiorul ăsta al meu e ”româncă”, nu român. Să audă toată lumea. E un pamflet de om”, a spus Miraj Tzunami, pe live-ul respectiv, fără să-i pese că își bate joc de imaginea lui Tzancă Uraganu.

„Tzancă ăsta și-a luat niște ”harfe”, să știe toată lumea că e fratele meu dar nu e bine ce a făcut. M-a supărat, e nebun, prost… Dacă nu eram eu, vindeai ghiuluri”,a mai spus Miraj, la momentul respectiv.