Avem dovada că s-au împăcat la 20 de ani de la divorț! Filmările nocturne care vorbesc de la sine

Publicat: 06/12/2019 | 23:58

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor formează din nou un cuplu! Și asta după o separare de 20 de ani… CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe cei doi ”iubiți-divorțați” într-un restaurant, la miezul nopții, mai mult la un pahar de vorbă, și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care dovedesc împăcarea. Filmările nocturne vorbesc de la sine…

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor au luat-o pe drumuri diferite în 1999, când au pus capăt unui mariaj de 16 ani. Dar nu s-au certat, nu au făcut scene, ba chiar s-au întâlnit în aceleași piese… Și, încet-încet, flacăra dintre cei doi s-a reaprins. Mai mult, au jucat o partitură în care, la țanc parcă, au fost iubiți. Iar de acolo viața lor a luat… vechea turnură: acum sunt din nou iubiți!  (CITEȘTE ȘI: E ULUITOR CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ACTRIȚA-VEDETĂ DE LA PRO TV! A FOST ANUNȚATĂ CĂ…)

Iar, la o bere, în miez de noapte, își spun multe. Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL.NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe cei doi îndrăgiți actori într-un micuț restaurant. Inițial, s-au așezat unul în fața altuia. Au început să discute. Pe un ton calm, dar ambii hotărâți în exprimare. După un timp, bărbatul s-a ridicat și a venit lângă fosta lui soție. Acolo, o altă conversație, mult mai blândă. La un moment dat, Claudiu o mângâie pe spate pe Maia, care-i zâmbește cald. Nu uită să soarbă din licoarea pe care a comandat-o. A fost o mare întâlnire între doi oameni a căror dragoste apusese, dar pe care au regăsit-o când, probabil, nu se mai așteptau.

Claudiu Istodor o mângâie pe fosta lui soție, Maia Morgenstern, care acum îi este …doar iubită

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor s-au împăcat

Maia Morgenstern, 57 de ani, și Claudiu Istodor, 58 de ani, sunt din nou împreună, după 16 ani. Divorțaseră în 1999. Au fost căsătoriți în perioada 1983-1999 și au împreună un fiu, pe Tudor Aaron Istodor, 35 de ani. Actrița mai are două fete, Eva Lea Cabiria, 20 de ani, din relația cu actorul András István Demeter și Ana Isadora, 16 ani, din mariajul cu medicul Dumitru Băltățeanu, încheiat în 2015. (NU RATA: CE NEGOCIERI A PURTAT OANA ZĂVORANU CU „MAMA TELENOVELELOR”)

Cei doi au continuat să joace împreună în diverse proiecte, dar ultimele roluri au fost, parcă, speciale: soț și soție în serialul Sacrificiul, difuzat din toamnă de Antena 1. ”Suntem împreună în serial, suntem parteneri, suntem un cuplu, ne leagă multă dragoste, respect, admirație, ne e foarte bine împreună și pe platourile de filmare, și în viața personală”, a declarat Maia Morgenstern. (VEZI AICI: CUNOSCUTA ȘTIRISTĂ DE LA PRO TV SE CĂSĂTOREȘTE CU REGIZORUL CARE A LUCRAT CU MUTU, HAGI ȘI ANTONIA!)

„Nu am mai filmat în seriale de mult timp, cred că ultimul serial a fost în urmă cu 10 ani. Faptul că e Maia a contat. Propunerea a venit de la doamna Ruxandra Ion, după care Maia mi-a mai atenuat fricile de filmări”, a spus și Claudiu Istodor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)