Avem dovada că Alex Bodi și sexy-rusoaica s-au întâlnit la Londra, înainte de divorț

Publicat: 13/03/2020 | 23:19

În urmă cu câteva zile, v-am dezvăluit, în premieră, amănunte uluitoare legate de unul dintre motivele care ar fi dus la destrămarea cuplului Alex Bodi – Bianca Drăgușanu: musculosul ar fi ”tradus-o” pe vedetă cu o sexoasă rusoaică. Din câte se pare, afaceristul și Daria Radionova nu s-au ”intersectat” doar la Monaco. Înainte de escapada de pe Riviera franceză, cei doi s-au întâlnit în Londra. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI A PĂRĂSIT-O PE BIANCA PENTRU O RUSOAICĂ?! AM INTRAT ÎN POSESIA IMAGINILOR CARE ÎL DAU DE GOL!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor noi informații și imagini în prim-planul cărora se află fostul soț al Biancăi Drăgușanu și sexoasa rusoaică Daria Radionova, femeia cu care afaceristul ar fi „tradus-o” pe Bianca Drăgușanu.

Potrivit surselor D.A.S. categoria A, în urmă cu aproximativ două săptămâni, în același mod surprinzător, Alex Bodi și Daria Radionova s-au intersectat în Londra, acolo unde fostul soț al Biancăi ar fi avut o deplasare de afaceri.

Fostul soț al sexoasei blondine a fost surprins în timp ce stătea la o șuetă împreună cu șeful său, Josip, cu iubita acestuia, dar și cu sexy-rusoaica Daria Radionova. Preț de mai multe minute, aceștia s-au întreținut în fața unui luxos hotel din capitala Marii Britanii. Din câte se pare, între musculosul afacerist și sexoasa rusoaică există o ”strânsă legătură de prietenie”, iar escapada acestora din Monaco nu ar fi fost doar o simplă coincidență. (VEZI ȘI: MAMA BIANCĂI ȘI-A DENUNȚAT GINERELE LA POLIȚIE)

Alex Bodi s-a întâlnit cu Daria Radionova în Londra

Alex Bodi & Bianca Drăgușanu, divorț cu scandal!

La începutul acestei săptămâni, Bianca și Alex s-au prezentat la notar pentru a pune capăt mariajului lor. Cel care ar fi făcut primul pas este Alex Bodi, care i-ar fi trimis Biancăi Drăgușanu o înștiințare prin care trebuia să se prezinte la notar. Doar că, la un moment dat, ar fi izbucnit un scandal uriaș. Bianca a ieșit la fereastra notariatului și a strigat în stradă: „Sunați la 112! Sunați la 112!”. Iar apoi, pe fereastră, a fost aruncat un telefon mobil, potrivit unor publicații din România. ”Mi-a luat telefonul! Mi-a luat telefonul și l-a spart! Telefonul meu este la el”, a mai spus Bianca.

Șuetă la Londra, în fața hotelului

Bianca Drăgușanu, mărturisiri explozive după divorț!

”A avut și are mai multe aventuri. Dar de azi eu am o altă viață. Nu mă interesează viața și aventurile lui. Eu, din data de 10 martie, încep un nou capitol. Sunt o femeie liberă și independentă”a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Daria Radionova, sexoasa care a făcut furori în Londra cu bolizii ei de lux

Daria Radionova, senzație pe străzile Londrei!

Daria Radionova a reușit să-i impresioneze pe britanici prin expunerea unui mod de viață extrem de luxos. În urmă cu ceva timp, tânăra a etalat în capitala britanică un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce acoperit cu cristale Swarovski negre. Potrivit tinerei, care provine dintr-o familie foarte înstărită, automobilul a fost decorat cu peste două milioane de cristale, aplicate manual în decurs de 700 de ore. Conform unor site-uri de specialitate, prețul modelului Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce se ridică de la 315.078 lire sterline sau 364.821 de euro. (NU RATA: PRIMA DECLARAȚIE A BIANCĂI DUPĂ DIVORȚUL DE BODI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)