Avem cel mai detaliat horoscop chinezesc pentru Noul An: ”Vor fi momente pline de armonie, însă…”

Publicat: 01/01/2020 | 23:41

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cel mai detaliat horoscop chinezesc pentru Noul An. Specialista Gena Rusu atrage atenția asupra aspectelor ce ne vor aștepta în 2020. (CITEȘTE ȘI: CE A PROFEȚIT FAIMOSUL NOSTRADAMUS PENTRU 2020)

Conform calendarului chinezesc, anul 2020 va fi guvernat de Metal Yang și de Șobolan. Metalul Yang reprezintă influența divină în viața omului, iar Șobolanul – influența terestră. Conform relației dintre cele cinci elemente fundamentale care stau la baza a tot ceea ce există, între Metal și Apă este o relație armonioasă, fiindcă Metalul dă naștere Apei. (NU RATA: CE A PREVĂZUT CARMEN HARRA CĂ SE VA ÎNTÂMPLA ÎN ROMÂNIA ÎN NOUL AN)

”Vor fi momente pline de armonie, atât la nivel global, cât și la nivel personal. Însă, Metalul Yang are ca reprezentare în natură sabia sau toporul. Cu sabia se face dreptate, cu sabia s-au cucerit teritorii și este un simbol al luptei, al agresivitățîi, al dreptății, al cuceririi sau al distrugerii”, a explicat experta Gena Rusu, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Ce aduce anul Șobolanului de Metal?

”Un an guvernat de Metal Yang poate să creeze conflicte care se vor rezolva prin agresivitate fizică sau verbală, ceea ce poate să ducă la distrugerea unor relații la nivel personal sau de stat.

Persoanele născute sub influența Metalului Yang au trăsături de războinic, sunt loiale, justițiare, oneste, de încredere, lideri și uneori agresivi pentru a-și atinge scopurile.

Lunile august și septembrie 2020 sunt guvernate de Maimuță și de Cocoș, semne zodiacale de Metal, astfel că în aceste luni va fi foarte mult metal, ceea ce poate genera un conflict foarte puternic și foarte multă agresivitate.

Pe de altă parte, Metalul Yang poate reprezenta și o bucată mare de metal, mai precis o corabie sau o navă. Dacă ținem cont de întâlnirea Metalului Yang cu Șobolanul, semn zodiacal care aparține Apei Yang, a cărui reprezentare în natură este oceanul, este posibil ca în 2020 să existe un pericol de accident naval, pe mare sau pe ocean sau chiar de scufundare a navelor.

Șobolanul este singurul semn zodiacal  care are atât Yin, cât și Yang, toate celelalte semne zodiacale au fie Yin, fie Yang. Chiar și în realitate, șobolanul are 4 degete în față și 5 în spate.

Cei născuți sub acest semn zodiacal se adaptează foarte ușor oricărei situațîi, sunt buni oameni de afaceri sau fac ușor bani, fiind foarte preocupați de ei. Stăpânesc bine arta diplomației, astfel că anul poate avea o aparență de armonie. Însă conflictele sau pericolele pot apărea în cel mai neașteptat moment.

Gena Rusu, consultant Feng shui

Conjunctura astrală a anului 2020 poate genera pericole de incendii, de inundații, furtuni, chiar și tsunami, cutremure, accidente miniere, alunecări de teren sau clădirile pot fi în pericol de a cădea din cauze naturale sau din cauza unei explozii.

Dacă ținem cont de relația de armonie, prietenie, sau de conflict care se stabilește între elementele din zodiacul chinezesc, Metalul Yang intră în relație de armonie cu Lemnul Yin, iar Șobolanul, cu Bivolul. Iar ca relații conflictuale, tensionate: Metalul Yang se ciocnește cu Lemnul Yang, iar Șobolanul, cu Calul.

Astfel toți cei născuți sub influența Lemnului Yin sunt protejați de relația de armonie a acestuia cu Metalul Yang din 2020. Lemnul Yin guvernează anii care se termină în 5: 1965, 1975, 1985, 1995, 2005, 2015, 2025 etc.

Cei născuți în an guvernat de Bivol (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1073, 1985, 1997, 2009, 2021) vor avea, de asemenea, un an foarte bun pe toate planurile și vor cunoaște creșteri mai ales în acele aspecte de viață unde au mai mare nevoie.

Cei născuți în an de Lemn Yang, adică toți anii care se termină în 4 (1914, 1924, 1934, 1944, 1954, 1964, 1974, 1984, 1994, 2004, 2014 ) vor avea un an mai tensionat, care îi va provoca să facă schimbări acolo unde au de îmbunătățit. Este indicat să se facă toate schimbările pe care simt să le facă, să nu amâne, fiindcă este cel mai bun an pentru a învață, pentru a deveni flexibili și pentru a îmbunătăți ceea ce nu funcționează de mult timp.

Cei născuți în an de Cal (1939, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014) vor avea, de asemenea, un an plin de provocări, însă și ei trebuie să schimbe ceea ce nu mai funcționează în viața lor: locul de muncă, să schimbe dinamica relației de cuplu sau chiar partenerul, să schimbe localitatea sau, poate, chiar țara.

Pentru a atenua influența negativă a Șobolanului, în viața celor născuți sub semnul Calului, ar fi bine ca aceștia să poarte un medalion cu zodia Bivol, fiindcă Bivolul și Șobolanul sunt foarte buni prieteni, iar Bivolul atrage atenția Șobolanului de la conflict.

Șobolanul este și Nobil, adică este o stea care aduce ajutor divin prin intermediul oamenilor, pentru cei născuți sub influența Lemnului Yin (anii care se termină în 5) și a Pământului Yin (adică anii care se termină în 9). Aceștia vor beneficia de ajutor divin în cele mai neașteptate momente.

Horoscop chinezesc 2020. Anul Șobolanului de Metal
Horoscop chinezesc 2020. Anul Șobolanului de Metal

Șobolanul mai este numit în astrologia chineză și Floarea Iubirii, pentru cei născuți sub influență semnelor zodiacale: Porc, Iepure și Capră, ceea ce înseamnă că aceștia au mari șanse să întâlnească un partener potrivit, cu care să aibă cel puțîn o relație de lungă durata, dacă nu o căsnicie.

Șobolanul are și energia unei stele academice, astfel că toți cei născuți în 2020, începând cu 4 februarie până pe 3 februarie 2021, au o stea academică în Destin ceea ce îi va ajuta să aibă o carieră academică sau să învețe cu ușurință.

Șobolanul intră într-o triplă combinare cu Maimuța și Dragonul și creează o relație armonioasă cu aceștia pe care îi și susține în 2020”, a detaliat Gena Rusu.

Pentru consultanţă Feng Shui, dar şi pentru harta destinului, puteţi accesa site-ul genarusu.ro.