Autoizolarea, dificilă pentru George Burcea. Dovada că separarea de Andreea Bălan îi provoacă suferință

Publicat: 13/04/2020 | 14:55

Au trecut aproape 2 luni de când Andreea Bălan a anunțat în spațiul public faptul că ea și George Burcea nu mai formează un cuplu.

Acum, izolarea i-a prins pe amândoi separați, iar dacă Andreea Bălan este mult mai liniștită, avându-le pe cele două fetițe alături, dar și pe mama ei, pentru George Burcea situația nu este la fel de fericită.

În autoizolare, George Burcea le-a demonstrat tuturor că separarea de Andreea Bălan îi provoacă suferință. Dacă vedeta nu îi lipsește, cele două fetițe pe care le au împreună îl fac pe actor să se topească de dor!

Tocmai de aceea, pe contul lui de Instagram, George Burcea a postat două fotografii cu Ella și Clara, în care cele două micuțe sunt vesele și zâmbitoare, pesemne că fostului soț al Andreei Bălan îi lipsește timpul petrecut în compania lor și îi este tare greu de unul singur, în autoizolare.

CITEȘTE ȘI – BOMBA ANULUI ÎN SHOWBIZ! ANDREEA BĂLAN, CU PETRIȘOR RUGE DUPĂ DIVORȚUL DE GEORGE BURCEA?!

Mai mult, se pare că nici activitatea lui George Burcea din izolare nu implică prea multe lucruri, căci actorul postează fotografii cu el mai vechi și nu pare că are prea multe de făcut în această perioadă.

Ce spune artista despre divorț

Mai mult, în urmă cu puțin timp Andreea vorbea, tot în spațiul virtual, despre soțul ei ca despre „un adult flămând”.

„Fericirea și iubirea se învață în copilărie atunci când ești iubit de către părinții tăi. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur.

De la părintele de același sex cu ține, ar trebui să înveți iubirea de sine, iar de la părintele de sex opus, iubirea față de un partener. Un copil lipsit de mangaieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flamand, rătăcit prin viață, care va caută mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații dificile, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești”, a scris Andreea Bălan.