Aurelian Temișan, mesaj controversat pentru George Burcea, după ce nu a participat la ruperea turtei propriei fiice: „În centrul atenției”

Publicat: 10/03/2020 | 12:44

Ieri, în familia Andreei Bălan a fost mare sărbătoare. Chiar dacă trece prin necazul divorțului de George Burcea, frumoasa artistă are toate motivele să fie mândră și fericită de faptul că are două fetițe minunate, care sunt totul pentru ea. Pentru că își dorește ce-i mai bun pentru Ella și Clara, Andreea Bălan a vrut ca și soțul ei să fie prezent la ruperea turtei micuței Clara, mezina familiei. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. 

Andreea Bălan i-a rupt turta micuței Clara ieri, iar evenimentul a avut loc acasă la nașii micuței, dar și ai ei și ai lui George Burcea, Aurelian Temișan și Monica Davidescu. A fost o atmosferă ca în povești, iar artista s-a străduit ca totul să iasă ca la carte și chiar i-a ieșit! Cu toate acestea, absența lui Burcea a fost subliniată de Aurelian Temișan, în cadrul unui mesaj postat de cântăreț, pe pagina lui de Facebook.

”Astăzi am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. ????????
#AndreeaBalan, o mamică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella si Clara, dar și de nașele Dora si #MonicaDavidescu. Eu… singurul bărbat… mândru.
O atmosferă relaxanta, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire. ❤️”, a scris Aurelian Temișan, pe rețeaua de socializare.

De ce a lipsit George Burcea, de la ruperea turtei fetiței sale

George Burcea i-a pus Andreei Bălan o condiție, pentru a putea participa la evenimentul din familia lor. Se pare că actorul nu a vrut, sub nicio formă, să apară în spațiul public, de teamă că presa ar putea specula o împăcare între el și artistă. Aceasta a refuzat, motiv pentru care George Burcea nu a fost prezent ieri, la eveniment, în casa nașilor lor.