Aurel Pădureanu, în lacrimi! COVID-19 l-a răpus: ”Simt ca s-a rupt ceva din mine!”

Publicat: 28/12/2020 | 20:02

Pe pagina de a interpreților de muzică populară Catanga Și Pădureanu, pe 26 decembrie, au apărut două postări care i-au speriat pe fanii celor doi artiști. Fratele lui Aurel Pădureanu, Romică Stan Onoriu și impresarul vedetelor, Lucian Ionescu au murit în aceeași zi. 

Lucian Ionescu a pierdut lupta la viață după ce s-a luptat cu temutul virus SARS-CoV-2. Impresarul vedetelor, așa cum mai era numit, avea 63 de ani și fusese internat în stare gravă. Din nefericire, organismul lui, și așa slăbit din cauza altor boli, nu a mai rezistat în fața cumplitei maladii. Postarea despre dispariția acestuia apărea în jurul orei 16.00.

Citește și: Lucian Ionescu, răpus de infecția cu virusul SARS-CoV-2. Impresarul vedetelor avea 63 de ani

Câteva ore mai târziu a venit rândul fratelui

Doar câteva ore mai târziu, la 20.38, Aurel Pădureanu le-a dat fanilor o a doua veste oribilă. Tocmai ce aflase că și fratele lui a murit. În postare le povestește fanilor câteva dintre amintirile pe care le-a avut alături de acesta.

„Dragii mei, prieteni ! Din sectorul 1 al Capitalei, Chitila, Bucureștii noi și Dămăroaia.Vestea de azi dimineață, frățiorul meu, Romică Stan Onoriu, s-a stins din viață, m-a șocat atât pe mine cât și pe Pădureanu și fiul meu Alexandru. Fiul meu a copilărit, în casă acestuia, iar copii lui, erau în casă mea, 24 din 24 de ore”, se arată în postare.

Nu rata: Cine îl va înmormânta pe impresarul vedetelor, în timp ce soția lui este încă internată în spital + Ce s-a întâmplat la “Revelionul lui Negru”