Aurel Pădureanu, declarații dureroase, la o lună de la moartea Corneliei Catanga: „Păcat că o așa personalitate…”

Publicat: 23/04/2021 | 08:47

A trecut aproape o lună de la moartea Corneliei Catanga, iar Aurel Pădureanu nu își găsește liniștea fără cea care i-a fost alături 30 de ani.

Într-un interviu recent, artistul a povestit că, peste toate, cel mai rău îi pare că nu a putut să îi ofere soției sale înmormântarea pe care o merita.

„Mă duc la cimitir în fiecare zi. (…) Asta e țara, nu avem ce să facem. Păcat că o așa personalitate nu a putut să fie înmormântată în condiții umane. Mâine se împlinește 1 lună de când a murit”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Citește și: Situație grea pentru Aurel Pădureanu! Unde locuiește bărbatul după decesul Corneliei Catanga

Este încă supărat pe Gigi Becali

Deși acum a reușit să strângă banii pentru a se muta într-un apartament, împreună cu fiul său, artistul nu i-a uitat pe cei care au refuzat să îi ajute.

Proprietarul apartamentului în care stăteau a vândut casa și i-a dat afară, iar cei doi nu își ermiteau să plătească nici măcar pentru o cameră în altă parte.

„Au promis ăștia. A promis și Becali că ne ajută. N-a făcut nimeni nimic. A vândut casa proprietarul și ne-a dat afară. Nu discută cu tine.”, a explicat soțul răposatei Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București, unde fusese internată, în cursul zilei de joi 25 martie. Artista a fost adusă de o ambunanță, în stare critică.

Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga  a fost una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică lăutărească.

Ea împărțea scena de ani de zile cu soțul său, Aurel Pădureanu. Cornelia Catanga s-a născut la Zeletin, Cătina, în județul Buzău, în 9 martie 1958.

Nu rata: Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, atac la Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății: ”În afară de răutate şi mizerie umană ce lăsaţi în urmă?”