Augustin Viziru, mărturisiri emoționante despre dispariția tatălui său: „Când am aflat vestea că tatăl meu nu mai este, ceva s-a schimbat în mine”

Publicat: 08/12/2020 | 17:42

 

În prezent, Augustin Viziru trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Este marele câștigător al emisiunii „Ferma vedetelor” și a devenit tătic de fată. Nu multă lume știe că cel care a spulberat concurența în emisiune, trăiește o dramă. Inima lui Augustin Viziru este înjumătățită după moartea tatălui său. 

Augustin Viziru în orice proiect ar fi implicat dă dovadă că este un om foarte puternic și că nu se lasă prea ușor intimidat. N-ai spune că sufletul îi este amărât de pierderea celei mai dragi ființe, tatăl lui. Augustin a simțit mereu încrederea pe care tatăl lui o avea în el, dar târziu, a înțeles și cum trebuie să o folosească. Din cauza unei boli necruțătoare, cancere pulmonar în stadiu 4, tatăl lui Augustin Viziru s-a stins din viață după câțiva ani de suferință.

“Când am aflat vestea că tatăl meu nu mai este, ceva s-a schimbat în mine. Și perioada de dinainte să se ducă a fost foarte grea, încărcată, iar aceste probleme de viață m-au maturizat brusc. Ultimii doi ani de dinainte să moară tata, au fost cei mai urâți ani din viața mea. Au fost doi ani, doi ani și jumătate, de când am aflat de boala lui și până s-a stins din viață. De acolo a început schimbarea, de atunci sunt altfel. Până atunci, deși eram deja mare, mă consideram copilul lui tata. Nu aveam nicio grijă și credeam că pot să fac orice pe lumea asta.

El nu lăsa pe nimeni, niciodată, să vorbească un cuvânt urât la adresa mea. Tatăl meu nu m-a pedepsit niciodată. O singură dată mi-a dat o palmă peste picior. Două săptămâni nu am vorbit eu cu el și el plângea efectiv să îl bag în seamă. Tata avea atâta încredere în mine, în ceea ce sunt și reprezint, încât, nimic nu putea să mă doboare. Era încrederea pe care mi-a creat-o el, pe care mi-a dat-o să o am față de mine. „   a povestit Augustin Viziru pentru doinitaoancea.ro

Augustin Viziru:”În momentul în care a apărut boala tatălui meu, atunci a avut loc trezirea mea”

În anul 2011 când tatăl lui a primit diagnosticul crunt, Augustin Viziru a suferit enorm. A înțeles că trebuie să facă ceva pentru a merge mai departe, trebuie să se maturizeze. Procesul a fost unul greu, dar care mai târziu l-a învățat cum să fie adultul mulțumit de astăzi.

„În momentul în care au apărut problemele, greutățile, boala tatei, atunci a avut loc trezirea mea. Când vezi că lumea nu este chiar așa și că nu mai ai acel sprijin, ba chiar acela trebuie să fii tu, să pui umărul la treabă, să nu depinzi de nimeni și să devii stâlpul, lucrurile se schimbă foarte multe. Din copilul rebel, am devenit bărbat. Mă rog, aș mai fi “copilărit” puțin în ritmul ăla dacă s-ar mai fi putut. Așa am învățat brusc ce înseamnă responsabilitatea. Și tot atunci am ajuns să înțeleg că maturitatea are partea sa frumoasă, că devii altfel și că te bucuri în alt mod față de cum o  făceai.

Când eram mic, treceam foarte ușor cu vederea peste lucrurile bune pe care mi le oferea viața. Mi se părea că totul mi se cuvine, că este normal să fie așa. Mi se părea firesc să se întâmple lucruri bune în viața mea. Apoi, în momentul în care au început să vină problemele, una rea, două, trei, șapte, nouă, am înțeles că diferența se face între cei care cedează și cei care nu cedează. Și eu nu am cedat nicio secundă pentru că așa m-a învățat tata, capul sus toată viața, indiferent de situație. ” , a mai declarat vedeta.

VEZI ȘI:” AUGUSTIN VIZIRU A CÂȘTIGAT FINALA FERMA. ORĂȘENI VS SĂTENI. MESAJUL EMOȚIONANT PENTRU FETIȚA LUI

Augustin Viziru: „Chiar dacă m-a marcat, cred că este cea mai bună chestie care a putut să mi se întâmple „

Când privește retrospectiv, Viziru își dă seama că acest lucru l-a ajutat să devină tatăl puternic de astăzi. S-a schimbat atât de mult în ultimii ani, încât știe că la orice încercare l-ar pune viața ar face față cu brio. Mai mult, spune el, l-a învățat un lucru foarte important, cum să-și educe fetița într-un mod corect.

” A fost o perioadă grea însă, în același timp, chiar dacă m-a marcat, cred că, de fapt, este cea mai bună chestie care a putut să ni se întâmple. Pentru că, acum am capacitatea necesară să fac diferența dintre rău și bine și să pot să îmi educ fetița așa cum trebuie. „

CITEȘTE ȘI: ” AUGUSTIN VIZIRU A CÂȘTIGAT FINALA FERMA. ORĂȘENI VS SĂTENI. MESAJUL EMOȚIONANT PENTRU FETIȚA LUI