Augustin Viziru, datorii înainte de a câștiga premiul de 50.000 de euro la Ferma, de la Pro TV

Publicat: 14/12/2020 | 15:51

Augustin Viziru a apărut ceva mai târziu printre concurenții de la Ferma. Orășeni vs Săteni, dar a anunțat din start că e decis să câștige, Și s-a ținut de cuvânt. 50.000 de euro a fost marele CEC pe care Augustin a pus mâna. Dar a și venit cu datorii printre concurenții show-ului de la Pro TV.

A fost, practic, la fix pentru Augustin Viziru acest mare tun financiar, pentru că ar fi pus, potrivit apropiaților, capăt unei situații nefericite în  care se afla. El are încă pe rol procese prin care se solicită executarea silită a lui pentru anumite datorii pe care le-a făcut în trecut. Potrivit Wowbiz.ro, Augustin Viziru are pe numele său un titlu executoriu din partea Direcției de Impozite și Taxe Locale Sector 3 încă din luna iunie 2020, pentru recuperarea sumei de 5. 759 lei pe care actorul i-o datoarează ANAF. Mai are o executare silită din partea unei firme de recuperare creanțe, din luna februarie, iar în luna mai, acesta a fost dat în judecată pentru o datorie de peste 9.000 de lei la un operator de telefonie mobilă. În ultimul dosar, Augustin Viziru a câștigat procesul pe fond, dar ”recuperatorii” au făcut apel. (CITEȘTE ȘI: AUGUSTIN VIZIRU A CÂȘTIGAT FERMA. CE VA FACE CU PREMIUL DE 50.000 DE EURO: ”EA M-A ÎNCURAJAT!”)

Augustin Viziru împarte banii cu Elena Chiriac

Acum, Augustin ar avea cu ce să iasă din criză, mai mult, pe lângă 50.000 de euro marele premiu el s-a ales și cu câte 1.500 de euro pentru fiecare ediție. De menționat este că Augustin Viziru a participat și la prima ediție a show-ului Ferma, dar a avut mare ghinion în finală, accidentându-se. (NU RATA: NETI SANDU A PREVESTIT ACCIDENTUL LUI AUGUSTIN VIZIRU DE LA FERMA ȘI CHIAR L-A AVERTIZAT. ACTORUL A DEZVĂLUIT DISCUȚIA SECRETĂ: “DIN MOMENTUL ĂLA, AM LUAT HOTĂRÂREA SĂ DEVIN UN OM BUN”)

Augustin Viziru va împărți banii cu finalist, Elena Chiriac, așa cum de altfel pactizaseră cei doi cu mult timp înainte de a ajunge în etapele superioare ale competiției. ”Împărțim banii, da. Normal, doar așa a fost deal-ul de la început. Și cu Andrei era aceeași chestie. Pentru că eu, în momentul când am intrat acolo, am știut un singur lucru. Am studiat situația un pic. Am văzut că Elena scotea pe bandă rulantă pe oricine intra la duel și cine mai era periculos? Andrei Stoica. Și am zis: băi, ăștia doi, indiferent de situație, dacă ajung în finală, împart premiul cu ei”, a spus Augustin Viziru pentru click.ro.