Augustin Viziru a devenit tătic! Actorul a dezvăluit numele ales pentru minunea lui, dar și prima imagine cu fetița sa

Publicat: 16/06/2020 | 16:21

Augustin Viziru a devenit tătic pentru prima oară! Actorul a publicat prima imagine cu fetița lui, dar și un mesaj emoționant în care a dezvăluit și ce nume a ales pentru minunea din viața lui.

Iubita lui Augustin Viziru a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă! Marele eveniment a avut loc în urmă cu două zile, în ciuda faptului că nașterea era preconizată pe data de 16.

Emoționat din cale-afară, Augustin Viziru a publicat mai multe imagini cu minunea din viața lui și a publicat un mesaj emoționant. De asemenea, actorul a dezvăluit și numele ales pentru fetița lui. (CITEȘTE ȘI: AUGUSTIN VIZIRU ÎȘI INTRĂ ÎN ROLUL DE TĂTIC. CUM L-AM FOTOGRAFIAT LA CUMPĂRĂTURI, ALĂTURI DE IUBITA ÎNSĂRCINATĂ ÎN LUNA A OPTA)

”Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu în brațe.❤️”, a scris Augustin Viziru pe contul său de socializare.

“O să am un copilaș!”

Augustin Viziru a fost unul dintre concurenții de la “Survivor România”. Din păcate, din cauza unei accidentări la picior, a părăsit show-ul. Cu lacrimi în ochi, actorul, care a făcut parte din echipa „Faimoșilor” a avut totuși puterea să anunțe că va deveni tătic. (NU RATA: NU SE UITA LA BANI CAND VINE VORBA DESPRE IUBITA LUI! VEZI CATE MII DE EURO A PLATIT AUGUSTIN VIZIRU PENTRU UN SEJUR DE VIS)

Perechea lui Augustin Viziru nu este persoană publică și nu are în plan să devină. Cei doi s-au cunoscut anul trecut și de atunci formează un cuplu.

Pentru cei de acasă, nu îmi cer scuze, că nu e în firea mea, dar pot să spun că îmi pare rău că nu am reușit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Și eu am venit aici cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos.

Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți, pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș. Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și atunci mă gândeam că, dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii”, mărturisea, atunci, Augustin Viziru.