Au vrut să trăiască o poveste de dragoste interzisă, dar au fost condamnați la închisoare. Povestea interzisă a doi frați din Iași

Publicat: 08/01/2021 | 15:12

Telenovelă curată! Doi frați au vrut să trăiască o poveste de dragoste interzisă, dar instanța le-a stricat ”planurile” și au fost condamnați la închisoare.

De mai mulți ani, Luminița și Vasile Dodu trăiesc o poveste de dragoste interzisă. Adevărul a ieșit la iveală în 2007 atunci când s-au căsătorit. La acea dată, cei doi au susținut că nu știau că au aceeași mamă, însă, mai apoi, instanța le-a anulat certificatul de căsătorie.

În ciuda acestui lucru, cei doi au continuat să-și trăiască povestea de dragoste. Au făcut și copii. Ulterior, autoritățile au constatat că Luminița și Vasile au aceeași mamă. După ce l-a născut pe băiat, femeia l-a lăsat în grija părinților ei, a plecat din sat și s-a măritat din nou. Cu următorul bărbat a făcut șapte copii, printre care și Luminița. Cei doi tineri au afirmat inițial că s-ar fi cunoscut la discoteca din Mogoșești.

Luminița ar fi aflat de existența fratelui său după vârsta de 17 ani, de la mama sa, și, întrucât tatăl ei consuma frecvent băuturi alcoolice și făcea scandal, ea se refugia împreună cu frații săi mai mici în casa fratelui vitreg, Vasile Dodu.

Acum, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Vasile Dodu la 1 an și 3 luni de închisoare, cu suspendare, în timp ce Luminița Lățescu a primit o pedeapsă de 1 an și 2 luni de închisoare, tot cu suspendare, pentru incest. Decizia nu este însă definitivă.

”Instanța dispune ca inculpații să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 de zile, fie în cadrul Primăriei comunei Mogoșești, fie în cadrul instituțiilor pe care aceasta le gestionează din punct de vedere administrativ”, au menționat judecătorii ieșeni, potrivit bzi.ro.