Au venit rezultatele! Adina Alberts, detalii despre starea de sănătate a lui Horia Moculescu, după ce a fost testat pentru COVID-19. “A fost o noapte de foc!”

Publicat: 04/05/2020 | 10:13

Horia Moculescu a fost internat, joi, la Spitalul de Urgență Floreasca. Celebrul compozitor a acuzat simptome specifice coronavirusului, astfel că a fost testat. În vârstă de 83 de ani, artistul a ajuns pe mâinile medicilor cu stări de rău și febră. Din fericire, nu a fost infectat cu COVOD-19.

Anunțul a fost făcut de Adina Alberts, un cunoscut medic din România. În prezent, Horia Moculescu se simte bine și a fost deja externat. Este acasă, unde urmează un program de recuperare.

Da, domnul Horia Moculescu a fost testat pentru COVID-19!

A fost o noapte de foc și foarte încărcată emoțional în spitalul în care a fost internat aseară, pentru că marele maestru a manifestat simptomele unei răceli. Și pentru că eu cunosc bine atenția pe care o are pentru sănătatea sa, pentru că dl Horia Moculescu este unul dintre seniorii din grupa de risc de care Asociația Dr. Adina Alberts se ocupă îndeaproape, nu am crezut nicio secundă că ar putea avea COVID-19. Astăzi, imediat ce am aflat că are probleme de sănătate, l-am sunat și am auzit din gura dumnealui cea mai bună veste: rezultatele celor patru teste sunt NEGATIVE!

Acum este ACASĂ, se bucură că a trecut peste această emoție și mi-a dat acceptul să împărtășesc cu dumneavoastră minunata veste!

Îi transmit și aici, așa cum i-am spus și telefonic: mă bucur enorm, MAESTRE!!! MULTĂ SĂNĂTATE și să ne revedem cu bine! Vă iubim!”, este mesajul publicat de Dr Adina Alberts.

Cine este Horia Moculescu

Horia Moculescu s-a născut pe data de 18 martie 1937, în Râmnicu-Vâlcea. Este pianist, interpret vocal, compozitor, moderator și creator de programe TV. Este membru al Uniunii Compozitorilor din România. A compus aproximativ 500 melodii și a luat peste 200 premii. A fost, între altele, realizatorul emisiunii de televiziune “Atenție, se cântă!”, la TVR 2.

În continuare, se dedică exclusiv muzicii, activând ca pianist în localuri de bun renume din București și de pe litoralul Mării Negre. Piesa lui de debut a fost De-ai fi tu salcie la mal.

A fost căsătorit de patru ori și a avut 2 copii: Ion Horia, cu penultima soție Ana-Maria (Ionuț, născut în 1977 la București; a murit în 2008, la Berlin, la vârsta de 31 de ani) și Nidia, cu ultima soție Mariana, născută în 1990 la București.