Au trecut mai bine de doi ani de la moartea Denisei Răducu. Motivul pentru care nu existau oglinzi în apartamentul artistei

Publicat: 27/12/2019 | 10:46

Au trecut mai bine de doi ani de când Denisa Răducu a încetat din viață, după ce o boală incurabilă a învins-o. Familia artistei este și acum răvășită de durere, iar toate amintirile legate de ea rămân în memoria tuturor.

Sora și cumnatul Denisei au declarat, în repetate rânduri, că nu vor înstrăina nimic din ce i-a aparținut Denisei, iar apartamentul acesteia este și astăzi exact așa cum era atunci când artista a încetat din viață. Surprinzător, nu există oglinzi, iar explicația este legată tot de suferința Denisei. În timp ce se lupta cu boala incurabilă, artista slăbise foarte mult și nu dorea să se vadă așa. Chiar ea a decis ca oglinzile să fie îndepărtate, au spus membri ai familiei.

”Mă gândesc că, deja, au trecut doi ani de când nu mai este lângă mine. Doar că mie, acești doi ani, mi s-au părut mai grei ca niciodată. Îmi lipsește de o eternitate deja… Uneori simt că mai bine mă duceam eu, nu Denisa… Doar fetițele reușesc să mă mai țină pe linia de plutire, mai ales că nici ele nu au uitat-o. Când mă văd plângând, ele știu că o fac din cauză că nu o am pe Denisa lângă mine, că mă gândesc la ea, la discuțiile pe care le aveam cu ea și, atunci, mă pun să le povestesc despre ea. Și, chiar dacă plâng, îmi aduc aminte cu drag de momentele când, mici fiind, stăteam de vorbă, ne făceam planuri, știam că noi vom fi de nedespărțit. Doar o soartă crudă, doar un destin îngrozitor, ne-a făcut să ne despărțim. Dar eu știu că mă veghează de acolo, de Sus, că are grijă de mine și de familia pe care a lăsat-o în urmă, a mărturisit, Adelina, sora Denisei, conform wowbiz.ro.

Denisa Răducu

”Nu voi înstrăina nimic ce îi aparținea Denisei”

Cumnatul Denisei a declarat că el și sora artistei au decis ca apartamentul în care a locuit Denisa să rămână exact așa cum era aranjat în ultima zi din viața ei. Nu s-a făcut nicio schimbare, pare că timpul s-a oprit în loc în acea zi fatidică.

„Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață”, spunea Florian, cumnatul cântăreței.

După moartea artistei, apartamentul a rămas surorii sale, iar aceasta a luat hotărârea de a nu înstrăina nimic. „Din nefericire, apartamentul Denisei mi-a rămas mie. Nu voi înstrăina nimic ce îi aparținea Denisei”a spus Adelina.