Au reușit să păcălească restricțiile impuse! Un cuplu a organizat o nuntă cu 10.000 de invitați. Cum a fost posibil

Publicat: 21/12/2020 | 14:43

Doi tineri au demonstrat că nimic nu poate sta în cale fericirii lor, nici chiar virusul ce a făcut ravagii în toată lumea. În ciuda pandemiei, un cuplu din Malaezia a organizat o nuntă cu 10.000 de invitați. Deși acest lucru pare imposibil, evenimentul nu a încălcat nicio măsură anti-COVID.

Potrivit restricțiilor impuse în Malaezia o nuntă nu poate să aibă mai mult de 20 de invitați, însă cei doi tineri au reușit să păcălească restricțiile și au organizat un eveniment de 10.000 de invitați, fără să încalce nicio regulă. (CITEȘTE ȘI: PETRECERE ÎNTRERUPTĂ DE POLIȚIȘTI. APROAPE 200 DE SOCIETĂȚI COMERCIALE ȘI LOCALURI, VERIFICATE LA SÂNGE)

Potrivit BBC News, evenimentul a fost unul de tip drive-thru. Duminică, mirii s-au aflat în fața unei mari clădiri guvernamentale din Putrajaya, la sud de capitala Kuala Lumpur, iar invitații, aflați în mașini, treceau prin fața lor și îi felicitau.

Evenimentul a durat tei ore, timp în care invitații au trecut pe rând prin fața mirilor pentru a îi saluta de la distanță, iar meniul a fost dat la pachet.

„Există mai mult de 10.000 de mașini aici”

Întreg evenimentul a fost posibil datorită implicării tatălui mirelui, un politician malaezian cunoscut și fost ministru al cabinetului Tengku Adnan. (VEZI ȘI: UNDE-I LEGE, NU-I TOCMEALĂ! POLIȚIȘTII AU INTERVENIT ÎN FORȚĂ ȘI AU SPART O PETRECERE DE MAJORAT DIN VASLUI)

„Sunt informat că există mai mult de 10.000 de mașini aici. Eu și familia mea suntem foarte onorați. Vă mulțumim tuturor pentru că ați înțeles și ați respectat toate procedurile și nu ați ieșit din mașină”, a scris politicianul, pe contul de Facebook.

De la începutul pandemiei în Malaezia au fost înregistrate aproximativ 92.000 de cazuri de coronavirus și peste 430 de decese.