„Au o…” Nașul Aurelian Temișan dezamorsează bomba în cazul divorțului lui George Burcea de Andreea Bălan

Publicat: 21/02/2020 | 11:46

Deși nu există declarații oficiale ale părților implicate în ”scenariul momentului” din lumea mondenă autohtonă, din ce în ce mai multe voci susțin că Andreea Bălan și George Burcea se află în pragul divorțului. Bineînțeles, vestea a fost surprinzătoare, chiar dacă – deocamdată – Andreea și George s-au abținut de la comentarii pe această temă delicată.

Aurelian Temișan este nașul celor doi și, firește, nu putea să ”scape” fără a fi luat la întrebări. În ultimă instanță, din cauză că zvonurile pot crea multe situații confuze, Aurelian Temișan s-a hotărât să ”facă lumină” în acest caz, postând un mesaj pe pagina sa de socializare. Ideea principală a mesajului lui Temișan este că totul poate fi readus în normalitate, la nivel sentimental, însă numai dacă partenerii – Andreea și George – doresc asta. ”Au o viață înainte”, scrie Temișan, și ar putea fi o viață trăită în comun.

”Punându-le în Sfântă Biserică cununile pe cap și inelele pe deget, le-am oferit și posibilitatea de a „profita” de experiența noastră de viață, de părerile și sfaturile noastre, de îmbrățișările și alinările noastre, dar pentru asta trebuie să mai și vrea. Sunt tineri, frumoși, talentați, au două minuni de fețe, au o viață înainte și dacă sunt puțin mai atenți, o au chiar împreună”, a scris Aurelian Temişan pe Facebook.

Aurelian Temișan: ”au o viață înainte și dacă sunt puțin mai atenți, o au chiar împreună”

Aurelian Temișan: ”Creează o prăpastie evidentă”

Totul se poate corecta pe parcurs, mai scrie Aurelian Temișan pe Facebook, dar numai dacă există deschidere și voință. Cei care au citit mesajul au intuit și câteva dintre motivele care au tensionat relația Andreei Bălan cu George Burcea. Nu au lipsit orgoliile ”inutile”, mândria exacerbată și chiar ”țipetele”.

”Eu cred că, în general în viață, totul e corigibil, evident dacă se vrea. Dacă s-ar renunța la orgolii inutile, la mândrie, la a se țipa înainte de a analiza situația, dacă s-ar trage aer în piept 10 secunde înainte de a emite cuvinte grele și acuze, pe care nu le mai poți retrage și care creează o prăpastie evidentă, cred că lucrurile nu ar mai degenera”, a mai scris Aurelian Temişan.