Au murit două persoane internate în același salon cu tânăra de 26 de ani din Petroșani

Publicat: 13/03/2020 | 14:11

Două persoane internate în același salon cu tânăra de 26 de ani din Petroșani  infectată cu Covid-19 au murit, conform reprezentanților Prefecturii Hunedoara. Cele două persoane au fost testate înainte de deces negativ cu noul virus apărut în China, însă cauzele morții lor nu se cunosc încă.

Potrivit reprezentanților, cele două persoane au stat internate în același salon cu tânăra de 26 de ani, la Secția de Neurologie a Spitalului Petroșani.

”Spitalul de Urgență Petroșani a informat DSP – HD despre decesul a două paciente care au fost în salon cu pacienta persoana de 256 de ani depistată pozitiv. Pentru aceste două persoane s-a primit rezultat negativ pentru COVID-19. Ancheta epidemiologică este în desfășurare pentru depistarea contacților direcți i celor 6 persoane depistate pozitiv, ieri (joi, n.r.). La această acțiune din Valea Jiului participă medicii epidemiologi de la Direcția de Sănătate Publică jud. Hunedoara și de la toate spitalele din județ”, anunță reprezentanții Prefecturii Hunedoara.

În acest moment, Secția de Neurologie a spitalului din Petroșani este închisă.