Au luat-o razna! În SUA au loc petreceri la care cei prezenți vor să se infecteze cu COVID-19. MOTIVUL

Publicat: 09/05/2020 | 12:38

Autoritățile din SUA sunt în alertă după ce s-a aflat că în mai multe state, în special în Washington, sunt organizate petreceri, la care oamenii au ca obiectiv să se infecteze cu coronavirus.

VEZI AICI: MOR PE CAPETE! CÂTE PERSOANE A UCIS COVID-19 ÎN SUA, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Spre exemplu, publicația The Guardian a dezvăluit că autoritățile “primesc raportări conform cărora în comunitate au loc petreceri Covid-19, unde oamenii neinfectați socializează cu oameni infectați, într-o încercare de a contracta virusul”.

Recent, 94 de persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus în districtul Walla Walla, Washington. Se presuspune că mulți dintre ei sunt conectați prin participarea la o astfel de petrecere, potrivit anunțului făcut de Meghan DeBolt, directoarea departamentului de sănătate din Walla Walla.

CORONACRIZA. Șomaj record în SUA. Economia a pierdut 20 de milioane de locuri de muncă în aprilie

Petrecerile ar fi apărut la scurt timp după ce autoritățile din toată lumea au anunțat posibilitatea emiterii unor pașapoarte imunitare, care ar permite oamenilor care fac dovada că au dezvoltat anticorpi împotriva virusului să călătorească său să meargă la locul de muncă.

VEZI AICI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! SUA ȘI CHINA, VINOVATE ÎN EGALĂ MĂSURĂ DE IZBUCNIREA PANDEMIEI GLOBALE DE CORONAVIRUS?