Au ignorat orice restricție! Amendă de 170.000 lei pentru şase tineri ce au fost prinși într-un bar

Publicat: 14/04/2020 | 17:39

Mulți dintre români continuă să ignore avertismentele autorităților și nu respectă regulile impuse. Asta s-a întâmplat și în județul Dolj, unde șase tineri au fost prinși într-un bar.

Într-un bar din comuna Melineşti, judeţul Dolj polițiștii au găsit șase tineri, care păreau că nu au auzit de situația tragică prin care trece aproape întreaga planetă. Tinerii au ignorat toate regulile și au ieșit să se relaxeze. (CITEȘTE ȘI: CINCI NOI DECESE DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI ÎN ROMÂNIA. NUMĂRUL MORȚILOR A AJUNS AL 351)

Autoritățile au sancționat atât proprietarul barului, cât și pe tinerii ieșiți la distracție, cu o amendă totală de 170.000 de lei. (VEZI ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ PARLAMENTUL NU VOTEAZĂ JOI DECRETUL LUI KLAUS IOHANNIS. SE MAI PRELUNGEŞTE SAU NU STAREA DE URGENŢĂ?)

Evenimentul a avut loc în noaptea de luni spre marți. Potrivit Prefecturii Dolj, cei şase tineri au vârste cuprinse între 17 şi 33 de ani.

Autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 780 de persoane şi au controlat circa 210 societăţi comerciale, iar pentru abaterile constatate au dat peste 330 de amezi în valoare totală de aproximativ 864.000 de lei.

În judeţul Dolj erau, marţi, 1.585 de persoane izolate voluntar la domiciliu şi 857 de persoane în carantină. Până acum 955 de persoane au ieşit din carantină, iar alte 8.020 au ieşit din izolare voluntară la domiciliu.

În prezent, în judeţul Dolj au fost înregistrate 43 de persoane infectate cu noul coronavirus.