Au furat de la sărmani. Hoții au călcat locuințele din Valea Screzii ale orfanilor îngrijiți de părintele Tănase

Publicat: 14/02/2020 | 12:24

Hoții nu mai au limite. Au ajuns să fure și de la cei năpăstuiți. Mai mulți indivizi au jefuit casele orfanilor îngrijiți de părintele Tănase la Valea Screzii. Au furat donațiile, aparatură si alimente. (VEZI ȘI: GEORGE OGARARU E CAMPION SI IN AFARA TERENULUI! OMUL CARE ADUCE ZAMBETE IN VALEA PLOPULUI)

Furturile au început din luna ianuarie. Indivizii ar fi sustras mai multe alimente și aparatură electrocasnică, din incinta asociației non-guvernamentale de întrajutorare Pro Vita.
Prejudiciul se ridică la 237.000 de lei.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte și Secției de Poliție Rurală Drajna au efectuat trei3 percheziții pe raza localităților Posești și Starchiojd, la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt. Trei mandate de aducere au fost puse în executare”, a transmis IPJ Prahova.

Trei suspecți au fost duși la audieri

De la adresele vizate, polițiștii au ridicat mai multe bunuri alimentare și nealimentare, iar trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Părintele Nicolae Tănase a devenit tată pentru 400 de copii și câteva mii de suflete abandonate de părinți și rude în ultimii 30 de ani la Valea Plopului, în județul Prahova. Părintele Nicolae Tănase, căsători,t este tatăl a șase copii și preot în Valea Plopului, dar se ocupă și de satul Valea Screzii.

Din 1990, părintele a început lupta sa împotriva avorturilor și, anual, zeci de copii abandonați ajung la el. Sutele de suflete sunt ajutate doar de donații. (CITEȘTE AICI: UN PREOT DIN CARACAL A REUŞIT SĂ MOBILIZEZE 200 DE PERSOANE SĂ DONEZE SÂNGE)