Au fugit de acasă „din dragoste”. Tinerii dați dispăruți în Dâmbovița au fost găsiți într-o pădure

Publicat: 14/04/2021 | 09:30

O idilă romantică adolescentină se ascunde în spatele dispariției a doi minori din Dâmbovița. Fata de 13 ani și băiatul de 14 ani și-au pus familiile pe jar și autoritățile în alertă după ce au plecat împreună de acasă și nimeni nu a mai dat de ei.

După ore în șir de căutări în care au fost angrenați 90 de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, au fost găsiți într-o pădure de pe raza localității Gura Ocniței. Cei doi nu ajunseseră prea departe și nici nu intenționau pentru că din spusele rudelor nu ar fi fost prima dată când plecau de acasă. Acum familia fetei s-a speriat pentru că avuseseră un conflict înainte.

VEZI ȘI DOI MINORI AU DISPĂRUT DE ACASĂ! AUTORITĂȚILE AU DEMARAT CĂUTĂRILE. COPIII SUNT DE NEGĂSIT DE MAI BINE DE 10 ORE

Rudele ei nu agreau relația cu băiatul

Maria și Robert Damian au fost dați dispăruți marți după-amiaza. Mai întâi rudele fetei au sesizat dispariția. Apoi s-a aflat că și băiatul e plecat. Imediat zona a fost împânzită de polițiști, jandarmi și pompieri și s-au format echipe de căutare. Era trecut de miezul nopții când cei doi au fost identificați.

„Cei doi minori au fost găsiți pe raza localității Gura Ocniței. Aceștia se afla în custodia polițiștilor, fiind contactați reprezentanții de la Direcția Generală de Asistenta și Protecție a Copilului, pentru dispunerea măsurilor legale în consecință”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița.

Deocamdată nu se știe dacă se vor întoarce în familii sau vor fi preluați de DGASPC, având în vedere că incidentul s-a repetat și viața le-a fost pusă în pericol, iar cei doi sunt încă minori.

CITEȘTE ȘI TRAGEDIE ÎNTR-O LOCALITATE SUCEVEANĂ. O COPILĂ DE 3 ANI A MURIT, DUPĂ CE A FOST CĂLCATĂ CU MAȘINA DE PROPRIUL TATĂ

Sursă foto: IPJ Dâmbovița