Au crezut că au desoperit un picior uman! Ce era în realitate! I-a pufnit pe toți râsul

Publicat: 09/01/2021 | 18:34

Un picior uman au crezut cu toții când l-au văzut îngropat pe un camp! Dar în final s-a dovedit a fi cu totu altceva.

O femeie din Marea Britanie a sunat la poliție și a semnalat că a văzut ceea ce păreau să fie rămășițe umane pe un câmp din Winlaton. S-a declanșat imediat o operațiune pentru găsirea și identificarea acestora, informează BBC, citat de digi24.ro. Doar că, în final, s-a descoperit că acolo era doar un cartof. (CITEȘTE ȘI: SCENE ȘOCANTE ÎN CONSTANȚA! UN TÂNĂR DROGAT A FOST FILMAT ÎN TIMP CE URLĂ ÎN MAȘINĂ, IAR POLIȚIȘTII AU FOST CHEMAȚI SĂ INTERVINĂ | VIDEO)

Au crezut că au desoperit un picior uman! Ce era în realitate! I-a pufnit pe toți râsul

Poliția din comitatul Northumbria a primit un apel joi după-amiază de la o femeie care a spus că a văzut un deget de la piciorul unui om ieșind din noroi, în timp ce se afla la plimbare cu câinele său. Poliția a intervenit promt la fața locului, cu echipaje canine, și a descoperit că, de fapt, „degetul” era de fapt un cartof, alături de care creștea o ciupercă. (NU RATA: POLIȚIȘTII IEȘENI AU CERUT AJUTORUL POPULAȚIEI ÎNTR-UN CAZ DE DISPARIȚIE. RUDELE LUI GHEORGHE SÎRBU SPERĂ CA ACESTA SĂ FIE GĂSIT ÎN VIAȚĂ)

Potrivit unui mesaj postat pe Facebook de poliția din Northumbria, imaginea primită chiar părea să prezinte un deget ieșind din pământ, dar polițiștii au râs când au descoperit cartoful. L-au crezut pe cel care a sunat, considerând că a fost de bună credință și nicidecum cu intenția unei farse. Oamenii legii au lăudat vigilența femeii, cerând cetățenilor să îi urmeze exemplu dacă întâlnesc ceea ce par să fie rămășițe umane. „Persoana care a efectuat apelul era foarte îngrijorată și obiectul din imaginea pe care ne-a trimis-o chiar părea să fie o rămăsiță umană”, a declarat inspectorul Phil Hamlani.