Au cedat! Scandal într-un hotel de carantină din Herculane: ”Ciorbă sleită?” / ”Nu e sejur!”

Publicat: 14/04/2020 | 10:30

Scandal într-un hotel din Herculane, devenit centru de carantină. Oamenii cazați acolo au cedat, nemulțumiți fiind de mâncare. Înn replica, managerul stabilimentului spune că ”nu e sejur!” (CITEȘTE ȘI: RAED ARAFAT NU ESTE DE ACORD CU RELAXAREA RESTRICȚIILOR ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ. “POATE FI DEVASTATOR PENTRU ROMÂNIA!”)

Un tânăr a făcut live pe Facebook, plângându-se că în cameră e frig și mâncarea nu e bună. „Duminică dimineaţă, am ajuns în Herculane şi, deşi le spusesem celor de acolo că nu mâncasem nimic de două zile, mâncarea de prânz mi-a fost adusă după ora 4.30. În cameră au oprit căldura, azi-noapte am îngheţat, credeţi-mă, şi acum mi-e frig. Ieri, la prânz, am primit o ciorbă de fasole sleită, o bucată de carne de pui, o ciulama de ciuperci rece. A, şi o felie de chec în loc de pâine. Nici mâncarea nu e caldă în hotelul ăsta.

SCANDAL URIAȘ ÎN BRAȘOV ȘI ARAD! CUM AU FOST ATACAȚI JANDARMII ȘI POLIȚIȘTII

Seara ne-au dat o bucată de carne fiartă, cu orez şi trei fâşii de castraveţi muraţi şi, din nou, feliuţa de chec. Azi-dimineaţă am primit două feliuţe de şuncă, cred că, după gust, erau din conservă, două bucăţi de brânză topită, un ou şi puţin gem. E bătaie de joc, parcă suntem infractori pe care, după ce i-au izolat, îi şi înfometează”, este mesajul live al tânărului Darius Panescu, scrie expressdebanat.ro.

Reacția managerului

Firește, managerul hotelului a intervenit, spunându-și, la rându-i, părerea. Laura Pătru spune că cei aflați în izolare agresează verbal personalul hotelului și distrug camerele în care se află. În plus, mâncarea este aceeași pe care o servesc și clienților hotelului, explicând că personalul hotelului este depășit de atitudinea oamenilor și că mulți colegi au clacat din cauza umilințelor la care au fost supuși de către cei aflați în carantină. (VEZI AICI: ANM, ANUNȚ ȘOCANT. SE ÎNTORC NINSORILE ÎN TOATĂ ROMÂNIA, INCLUSIV ÎN BUCUREȘTI)

„Mi-am petrecut ziua plină de nervi şi revoltă pentru bătaia de joc la adresa colegilor mei şi a altora ca ei, care încearcă să facă tot posibilul într-o situaţie îngrozitoare pentru noi toţi. Mi se rupe sufletul pentru acei colegi care trebuie să îndure injurii, gunoaie aruncate de la balcon, urlete, obiecte smulse din pereţi, să te uiţi fără putere cum se năruieşte munca ta de ani de zile, de parcă nu era de ajuns că suntem unul dintre cele mai afectate segmente ale industriei. Mai nou ne luptăm şi cu live-uri care acuză mâncarea?

Că nu e ok să se dea brânză topită sau că şunca este de la conservă? Vă bateţi joc de noi? Confundaţi carantina cu sejurul? Oamenii aceia fac tot posibilul, se expun, într-un context de muncă dificil, aprovizionare dificilă. Vă plângeţi că nu se dă destulă căldură? În mastodonţi industriali funcţionali pentru o mână de oameni, neîncălziţi de trei săptămâni, când afară au fost constant între 16 şi 20 de grade? Vă bateţi joc de noi? Vă bateţi joc de eforturile noastre şi ale tuturor celor implicaţi! Să vă fie ruşine! Pentru toate colegele mele care au plâns din cauza umilinţelor voastre! Şi pentru alţii ca ei!”, a declarat Laura Pătru.