Au băut toată noaptea, iar apoi au plecat cu mașina în căutare de și mai mult alcool. Ce au pățit pe drum

Publicat: 10/12/2020 | 17:20

S-au lăsați cuceriți de aburii alcoolului și au intrat în probleme. Doi tineri, unul din localitatea Totoieşti, comuna Erbiceni și altul din Podu Iloaiei au băut o cantitate mare de alcool, acasă la cel din urmă. Iar când băutura s-a terminat au vrut să mute petrecere în altă parte, însă nu au mai ajuns la destinație.

Întregul eveniment a avut loc în noapte de duminică spre luni. Cei doi au băut până pe la ora 1.00, când și ultima picătură de băutură a fost terminată,  cei doi amici au decis că este momnetul să mute petrecerea în altă parte. Așa că s-au urcat în maşină, cu gândul să meargă la cel din Erbiceni şi să continue cheful.

Însă, din cauza alcoolului, bărbatul de la volan, nu a putut să conducă bine  și a intrat cu maşina în şanţ. Imediat după accident, prin zonă a trecut un angajat al Poliţiei de Frontieră, care se întorcea de la alegeri. Acesta a oprit și a vrut să îi ajute. (CITEȘTE ȘI: ALCOOLUL L-A RĂPUS PE UN BĂRBAT DIN CONSTANȚA! DUPĂ O NOAPTE DE BEȚIE NU A PUTUT SĂ MAI AJUNGĂ ÎN PAT, AȘA CĂ S-A ODIHNIT ÎN MIJLOCUL STRĂZII)

A încercat să îi ajute, dar era să fie bătut

Angajatul Poliției de Frontieră a oprit mașina în dreptul celor doi cu intenția de a vedea dacă sunt bine și de a îi ajuta. Însă a avut parte de o surpriză, cei doi tineri erau puși pe scandal și aproape au sărit la bătaie, refuzând categoric ajutorul. (VEZI ȘI: CU PERMISUL SUSPENDAT ȘI O ALCOOLEMIE RECORD! AȘA A FOST PRINS LA VOLAN UN ȘOFER DIN VASLUI)

Din fericire la faţa locului a apărut și un echipaj de jandarmi. Bărbatul le-a făcut semn să oprească şi să-l ajute să-i liniștească pe cei doi până la sosirea echipajului de Poliție. La vederea jandarmilor, tinerii au oprit scandalul instantaneu.

Atunci când a ajuns și Poliția, şoferului i s-a măsurat alcoolemia, iar aparatul a indicat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice. De acolo, a urmat reţinerea pentru 24 de ore şi mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile. În ceea ce îl privește pe pasagerul din dreapta, acesta a fost sancţionat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice şi a fost lăsat să se ducă acasă.