Atingere suspectă și intimă între Andra Măruță și Mihai Petre. Credeau că sunt închise camerele, dar au fost prinși în „fapt”

Publicat: 07/04/2020 | 09:23

Emisiunea ”Românii au Talent” nu prezintă numai numere incendiare sau emoționate și concurenți care încearcă, din răsputeri, să impresioneze jurații și spectatorii & telespectatorii. Există și situații în care jurații se află în prim-plan, iar astfel de momente sunt ”gustate” de public chiar dacă, uneori, cei implicați nici nu și-ar dori asta. Și nu este vorba despre replicile savuroase sau despre ”contrele” amicale. Există și… unele atingeri care dau de gândit multora. 

Ultima ”scenă” care a ridicat unele  – mai mici, mai mari, depinde de ceea ce a crezut fiecare, în ultimă intanță – i-a avut ca protagoniști pe Andra Măruță și pe Mihai Petre. Se poate spune că au fost prinși ”în fapt”, crezând că sunt închise camerele de luat vederi, iar imaginile surprinse au fost sugestive. Însă a fost vorba doar despre… o rugăciune, fiindcă Andra acuza… o stare de rău.

Andra l-a rugat pe Mihai Petre să-i spună… ”Tatăl Nostru”, spunând că nu se simte bine, punându-l pe gânduri pe Andi Moisescu. ”Adică vrei să-ți zic eu în gând?”, a întrebat Mihai Petre și acesta a fost momentul în care mâinile celor doi s-au atins. ”Să-ți zic? O să îți fie mai bine?”, a întrebat-o Mihai pe Andra, iar aceasta a răspuns afirmativ. Iar mâinile celor doi au stat lipite în timp ce a fost spusă rugăciunea. ”Ai simțit?”, s-a interesat Mihai Petre. ”Da”, a răspuns Andra. ”Ai simțit exact când am terminat”, a concluzionat Petre.

(CITEȘTE ȘI: Fratele Andrei este cunoscut de o țară întreagă, însă, surorile ei sunt scumpe la vedere! Cum arată Diana și Aura, dar și cu ce se ocupă)

Andra Măruță: ”Acum e rândul nostru să o protejăm!”

Aflată în izolare din cauza epidemiei de coronavirus, Andra și-a surprins mama în văzul tuturor. De ziua acesteia, artista a ”urcat” în mediul online un mesaj emoționant. “Azi e ziua mamei mele. Câtă grijă a avut de mine si de frații mei, numai noi știm. Acum e rândul nostru să o protejăm! Te iubesc, mama! La mulți ani!! Și mi-e dor de tine!!! ♥️”, a scris Andra atât pe Facebook, dar și pe contul ei de Instagram. Soția lui Cătălin Măruță este una dintre cele mai iubite și mai apreciate cântărețe din România. Iar postarea ei a strâns sute de comentarii la nici măcar o oră de la postare. “La mulți ani binecuvântați! Să-ți trăiască mama și să te bucuri de ea mulți ani, Andra”, “La mulți ani cu sănătate! Sunteți o familie minunată!”, “La mulți ani cu multă sănătate și numai bine… să trăiască și să vă bucurați împreună până la adânci bătrâneți… Vă pupăm de la Roma”, “La mulți ani cu sănătate, bucurii și multe împliniri”, “La mulți ani!!! Să-ți trăiască mama și să te bucuri de ea și de îngerașii tăi, ai mare grijă de toată familia, te pupam cu toții din Germania”, au fost doar câteva dintre comentariile postate de internauți.

(NU RATA: Așa ceva?! Secretul dezvăluit de Andra despre Românii au Talent! Ce mesaj a transmis despre Siena Vușcan, fetița căreia i-a acordat Golden Buzz)