“Atenție, se închid ușile! Cine este și cum arăta “vocea de la metrou” care se aude în București

Publicat: 08/02/2020 | 12:28

Isabela Neamțu este cunoscuta „Voce de la metrou”, însă,  înainte de toate, ea este o actriță talentată care își petrece mare parte din timp la repetiții, probe de costum și pe scenă. A jucat și în filme în roluri care au făcut-o cunoscută. 

Aproape 700.000 de bucureșteni circulă zilnic cu metroul, iar actrița Isabela Neamțu pare că are mai mulți spectatori la metrou, decât atunci când este pe scenă la teatru.  Culmea, artista nu merge aproape deloc cu metroul, însă călătorii o aud de fiecare dată când face anunțul de închidere a ușilor și stația care urmează.

Actrița a câștigat 4.300 de dolari despăgubire, de la Metrorex

Isabela Neamțu a fost nevoită să dea în judecată compania de transporturi pentru că nu a fost remunerată pentru serviciile ei, iar în urmă cu 3 ani a primit suma de 4.300 de dolari, deși ea ceruse 170.000 de dolari.

Mai exact, în urmă cu mai bine de zece ani,  actriţa a fost chemată la un casting, a înregistrat vocea pentru staţiile metroului şi a fost declarată câştigătoare, fără a fi însă anunţată sau remunerată pentru acest lucru. Ulterior, un coleg i-a recunoscut vocea şi a atenţionat-o. Astfel, a început un proces care părea că nu se mai termină. După opt ani, actriţa a câştigat în instanţă procesul, iar Metrorex i-a plătit suma de 4.300 de dolari.

Isabela Neamţu este cunoscută publicului român din seriale ca ”Om bogat, om sărac”, ”Vrei să fii mama mea” şi din filmul ”Francesca”.