Atenție, români, nu e de joacă! Ochii roșii ar putea fi un simptom al COVID-19. Medicii, puși în gardă

Publicat: 02/04/2020 | 09:53

COVID-19 continuă să facă victime în toată lumea, motiv pentru care medicii caută să descopere toate simptomele legate de virus. Pe lângă febrea și tusea seacă, Academia Americană de Oftalmologie (AAO) susține că inclusiv conjunctivita sau ochii roșii ar putea arăta faptul că un pacient este infectat cu coronavirus.

VEZI AICI: CINE ESTE PACIENTUL ZERO DIN SUCEAVA! MEDICII O ACUZĂ CĂ A INFECTAT SUTE DE OAMENI. CE SPUNE SOŢUL FEMEII CĂ S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT

AAO îi pune în gardă pe medici și le recomandă să facă teste fiecărui pacient care vine la control suspectând că are conjunctivită și care, totodată, se confruntă cu febră, dificultăți respiratorii și tuse seacă.

HALUCINANT. Familia unei paciente din Arad nu a fost informată de deces. Au găsit-o direct la pompe funebre, într-un sac sigilat

Conjunctivita este o inflamație a membranei transparente care căptușește pleoapele și acoperă ochiul până la marginea corneei. Persoana care suferă de conjunctivită are ochii roșii, senzație de nisip în ochi, mâncărimi la ochi, secreții la ochi care formează cruste noaptea, vedere tulbure și sensibilitate la lumină.

“Parcă ar fi diavolul însuși!”

Recent, Chelsey Earnest, cadru medical la un spital din Washinghton (SUA), a scos în evidență că o parte din pacienții bolnavi de coronavirus pe care i-a avut în grijă aveau și acest simptom, o formă de conjunctivită.

NU RATA: SOFIA VICOVEANCA, REACŢIE DISPERATĂ DUPĂ CE S-A SPUS CĂ A FOST INFECTATĂ CU CORONAVIRUS! MESAJUL HALUCINANT: „JIGODII…”

În final, Chelsey Earnest a mai povestit despre orele teribile petrecute la spital, alături de pacienții bolnavi de COVID-19. “Parcă ar fi diavolul însuşi care intră în camerele lor şi îi chinuie”, a spus cadrul medical.