Atenție, români! Înșelătoria care circulă pe internet în numele Poliției Române! Ce trebuie să faci dacă primești acest e-mail

Publicat: 06/04/2020 | 13:29

În plină pandemie de coronavirus, Poliția Română trage un semnal de alarmă. Pe internet circulă mai multe e-mailuri pe care foarte multe persoane le primesc, iar acestea vin din partea unor oameni care pretind că vorbesc în numele oamenilor legii. 

Poliția Română a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin intermediul căruia le transmite cetățenilor să fie cu băgare de seamă în această perioadă, căci au început să circule e-mailuri dubioase pe care anumite persoane, necunoscute încă le trimit oamenilor, pretinzând că sunt din partea Poliției Române.

În e-mailurile respective se vorbește de o anchetă în curs de desfășurare, iar destinatarii sunt rugați să deschidă anumite fișiere atașate în e-mail. Poliția Română trage un semnal de alarmă și informează oamenii că totul este doar o înșelătorie și îi îndeamnă să fie cu mare băgare de seamă.

„NU DESCHIDEȚI ASTFEL DE E-MAILURI!

Ele nu sunt trimise de #PolițiaRomână și sunt false!

Polițiștii au demarat cercetări pentru a descoperi sursa acestora și tragerea la răspundere a celor care au trimis mesajele” se arată în mesajul transmis de Poliția Română, cu privire la e-mailurile false.