Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! Grațiela Duban și Elena Ionescu, bătaie la Survivor România de la Kanal D?!

Publicat: 02/03/2020 | 09:57

Tensiuni amplificate la ”Survivor România”, iar telespectatorii se pot aștepta la imagini cu puternic impact emoțional. În centrul atenției se vor afla Grațiela Duban și Elena Ionescu, concurentele avânt ceva de împărțit și aflându-se pe poziții diametral opuse.

Grațiela Duban a fost surprinsă – în promo-ul făcut emisiunii din această seară – într-o adevărată criză de furie după ce Elena Ionescu a transmis că este bine ”să nu mai jucăm teatru”. ”Eu nu joc teatru niciodată”, a replicat Grațiela. Elena Ionescu a considerat că este vorba despre ”un lucru complet neadevărat”, iar Grațiela Duban, cu lacrimi în ochi, a spus că nu dorește ca Elena să mai spună despre ea că este ”o mincinoasă”. ”Nu sunt o mincinoasă”, a insistat Grațiela Duban.

Însă promo-ul făcut emisiunii din această seară anunță o tensiunea exacerbată între cele două concurente, nefiind exclus să asistăm chiar la momente și mai încinse în care să fie implicate Elena Ionescu și Grațiela Duban.

”E chiar cool…”

Pe pagina sa de socializare, Andrei Duban a postat un banc savuros, însă mesajul i-a făcut pe fanii lui să presupună că imaginile cu… Grațiela l-au dat peste cap.

„Vorbesc doi prieteni:
– Frate, sunt șocat, nevastă-mea vrea să facă sex în trei!
– De ce? Nu e chiar rău, gândește-te și tu, senzații noi, vă mai împrospătați și voi relația, privește din alt punct de vedere, e chiar cool, care e problema ta?
– Problema este că eu nu sunt pe listă” a fost bancul postat de Andrei Duban, pe care fanii acestuia l-au interpretat imediat ca fiind o replică la adresa lucrurilor făcute de soția sa, la ”Survivor România”.

Trebuie să menționăm și că Grațiela, soția lui Andrei Duban nu se află la prima… abatere. Ea a fost filmată și în brațele lui Mihai Onicaș, după ce au făcut echipă și au adus un punct Faimoșilor. Iar Grațiela s-a așezat pe piciorul fostului mijlocaș al Stelei și, evident, nu s-a sinchisit că era privită de ceilalți.