Atât de emoționant! Dan Andrei-Aldea, aceeași ultimă dorință ca regretata Cristina Țopescu! Soția artistului, îngenuncheată de durere

Publicat: 20/01/2020 | 13:09

Dan Andrei-Aldea, fost lider al formației Sfinx în anii 1970, a avut aceeași ultimă dorință ca regretata jurnalistă Cristina Țopescu. Soția artistului este îngenuncheată de durere și, cu lacrimi în ochi, ea a făcut publice câteva dintre gândurile care îi macină întreaga ființă în aceste momente extrem de grele.

Citește și: Cristina Țopescu, poveste de iubire în secret, cu un artist celebru. Cu cine s-a cuplat jurnalista, după despărțirea de Ștefan Bănică

Dan Andrei-Aldea, aceeași ultimă dorință ca regretata Cristina Țopescu

Cântărețul, instrumentistul și compozitorul Dan Andrei-Aldea s-a stins din viață în urma unui stop cardiac, pe care l-a suferit în timpul somnului, conform mărturisirilor făcute de soția lui. Dana Andrei-Aldea a mai scris în comunicatul emoționant urcat pe pagina ei de Facebook că una dintre ultimele dorințe ale soțului său a fost aceea că vrea să fie incinerat, nu, înmormântat – “ca să pot să îl iau cu mine acasă după ce nu mai e”, și-a amintit ea cuvintele pe care i le-a spus regretatul artist.

Soția lui Dan Andrei-Aldea a mai dezvăluit că mâine, 21 ianuarie, trupul său va fi transportat în București și că, de îndată ce va știi când va avea loc ceremonia de incinerare, va face toate detaliile publice.

“Dragii mei, sunt Dana Andrei-Aldea, soția lui Dan. Vă dau o veste tragică, dureroasă, șocantă pentru noi, familie și prietenii apropiați: Dan Andrei-Aldea s-a prăpădit în noaptea de vineri spre sâmbătă. A făcut stop cardiac în somn. NU MAI E începând cu 18 ianuarie 2020. ESTE, pentru că eu îl voi cîra cu mine peste tot.

Abia pot să respir. Vă spun, deocamdată, că procedurile de înregistrarea al decesului sunt complicate, pentru că noi nu avem domiciliul în județul Călărați. Îl preluăm din Călărași cel mai probabil marți, îl transportăm la București. Opțiunea lui a fost să fie incinerat când va să fie… Și asta, ca să pot să îl iau cu mine acasă după ce nu mai e… Textual am reprodus ce e sus. Și-a dorit doar atât: când va trece în alte Lumi, s-o facă pe negândite, fără să știe nici el când și cum. Dumnezeu l-a ajutat cu asta… :(( (…). Aveți grijă de voi! Vă iubesc, Dana.”, este mesajul postat de soția lui Andrei Aldea, fostul lider al formației Sfinx.

Citește și: Suma plătită de familia regretatei Cristina Țopescu pentru incinerarea ei. Regretata prezentatoare s-a stins la 59 de ani

Cristina Țopescu, mărturii despre cum și-a dorit să moară

“Dienușa, eu vreau să mor cu cățeii, în somn. Nu vreau să chinuiesc pe nimeni, nu vreau să mă chinuiesc. Și să fiu cu copiii mei”, a mărturisit Diana, una dintre prietenele și vecinele regretatei vedete.

În urma expertizei efectuate de medicii de la INML, s-a stabilit faptul că fosta prezentatoare a murit în urmă aproape trei săptămâni – cel mai probabil în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2019. Mai mult, Cristina Țopescu a fost ultima dată activă pe WhatsApp în ziua de sâmbătă, 28 decembrie 2019.