Atac sângeros la Giurgiu! Un avocat, nemulțumit de calitatea pizzei comandate, a sărit cu cuțitul la livrator

Publicat: 14/04/2020 | 16:07

Luni, 13 aprilie (zi cu ghinion, ce să faci…), un avocat din Giurgiu, N. M, care profesează mai mult la Judecătoria din Bolintin Vale, într-un acces de furie, a sărit cu un cuțit la băiatul care îi livrase, la cabinet, o pizza.

Mai exact, în seara zilei amintite, nu se știe din ce cauză, avocatul cu pricina i-a aplicat o „corecție” tânărului de 26 de ani, care a avut singura vină de a veni la locul nepotrivit, la momentul nepotrivit.  Iată ce se spune în comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, cei care au preluat în anchetare cazul avocatului cuțitar din Giurgiu:

(CITEȘTE ȘI: ANCHETĂ EPIDEMOLOGICĂ LA AEROPORTUL DIN IAȘI: „DOI ANGAJAȚI AU CORONAVIRUS. DOAR DUMNEZEU NE-A AJUTAT SĂ NU NE INFECTĂM ÎNTR-O MĂSURĂ MAI MARE”)

„În dosarul penal nr. 225/P/2020 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București se efectuează urmărirea penală față de o persoană de sex masculin, avocat în cadrul Baroului Giurgiu, pentru tentativă la infracțiunea de omor, prevăzută de art. 32 alin. 1 C.P raportat la art. 188 alin 1 C.p.cu aplicare art. 41 C.P. și art. 43 alin. 5 C.p, și infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, prevăzută de art. 371 C.p.cu aplicare art. 41 C.p, și art. 43 alin. 5 C.p. ambele cu aplicare art. 38 alin. 1 C.p., reținându-se, totodată starea de recidivă post-condamnatorie. În fapt, în ziua de 13 aprilie, în jurul orelor 17,00 – 17,30, în municipiul Giurgiu, în loc public, pe fondul unei discuții contradictorii, inculpatul, avocat în cadrul Baroului Giurgiu, prin utilizarea unui cuțit de vânătoare, de tip macetă, a aplicat în mod repetat, mai multe lovituri persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 26 de ani, fiind vizate zone vitale ale acestuia, una dintre lovituri cauzându-i persoanei vătămate leziuni traumatice în zona umărului drept.
De asemenea, în aceleași împrejurări, inculpatul a proferat amenințări la adresa persoanelor prezente la locul faptei, acțiunea acestuia fiind de natură a tulbura ordinea și linștea publică.
Față de inculpat, procurorul din cadrul parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a dispus măsura reținerii pe o durată de 24 de ore și a sesizat Curtea de Apel București cu propunerea de arestare preventivă”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.

Atacul avocatului este a doua asemenea acțiune înregistrată în județul Giurgiu în 24 de ore, după un atac asemănător al unui recidivist asupra unui taximetrist din Giurgiu, tot cu un cuțit.

(VEZI ȘI AICI: MIRCEA BADEA, ANCHETAT PENAL PENTRU INSTIGARE PUBLICĂ! DECLARAŢIA CARE I-A PUS CAPAC JURNALISTULUI ANTENA 3)