Atac sângeros în Dusseldorf! Printre victime sunt și doi români. Starea lor este gravă, medicii se tem că nu îi pot salva

Publicat: 27/06/2020 | 09:41

Un atac demn de filmele cu mafioți a avut loc în Dusseldorf. Trei români au  fost victimele unui scenariu sângeros. În prezent, doi dintre ei se află la spital în stare gravă, luptându-se să supraviețuiască.

Incidentul teribil a avut loc miercuri, 24 iunie, în jurul orei 21.15, pe Deutzer Strasse, în Dusseldorf, Germania, informează RheinischePost. Cei trei români au fost înjunghiați de mai mulți indivizi. Potrivit declarațiilor poliției locale, șoferul și pasagerii unui BMW, toți cetățeni români de 26, 39 și 52 de ani, se deplasau pe Deutzer Strasse, în Dusseldorf, iar din senin mașina în care se aflau a fost blocată în trafic de către alte două autoturisme. (CITEȘTE ȘI: INUNDAȚII GRAVE ÎN HUNEDOARA. 400 DE GOSPODĂRII SUNT AFECTATE DE PLOILE TORENȚIALE, IAR 240 DE OAMENI AU FOST EVACUAȚI DIN CASE)

Înainte să realizeze ce se întâmplă, mai mulți indivizi au deschis ușile BMW-ului și i-au atacat pe cei trei români și apoi au fugit. În urma atacului doi dintre bărbații români au fost înjunghiați grav, de mai multe ori. (VEZI ȘI: RAED ARAFAT, ANUNȚ DE ULTIM MOMENT. CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN ROMÂNIA, DUPĂ NUMĂRUL-RECORD DE INFECTĂRI DE IERI: „VOM AVEA PROBLEME SERIOASE”)

Ce doi români, în vârstă de 26 și 39 de ani, au fost transportați de urgență la spital. Cel de-al treilea, șoferul autoturismului, în vârstă de 52 de ani, a reușit să scape de atacatori, după ce a lovit de mai multe ori automobilul care îi bloca drumul.

Atacatorii au dispărut imediat de la locul faptei, înainte ca forțele de ordine să ajungă. Procurorul din Dusseldorf și o echipă de criminaliști din Dusseldorf au început ancheta pentru a îi identifica pe atacatori. În prezent, Parchetul consideră incidentul o tentativă de omucidere, a comunicat Poliția din Dusseldorf. Ancheta este în curs de desfășurare.