Atac fără precedent la Oana Radu: ”Mi-e silă de cum calci pe cadavre! Semnat, Keky, fostul cântăreț pe tocuri, transsexual, penibil, cum vrei tu!”

Publicat: 29/02/2020 | 11:37

Se pare că Oana Radu minte publicul cu naturalețe și chiar apelează la memoria fostului iubit decedat, pentru a cădea drept victimă și a se promova. Keky, un apropiat al Oanei, a postat pe Youtube, la unul dintre videoclipurile în care apare cântăreața, o serie de dezvăluiri bombă.

„Oana, stii că noi am vorbit. Și chiar mi-ai plăcut la început. Încerc să nu judec, însă ce ai făcut tu e chiar urât. Nu ai respect de memoria unui om mort și nici față de fanii tăi. Să recapitulăm, în caz că publicul a uitat:

  1. Lansezi piesa „Noi noaptea” fix la o lună după moartea iubitului tău și te victimizezi. Spui că era piesa voastră. Ok, oarecum, deși nimeni nu era în stare să scoată o melodie fix la o lună după moartea iubitului;
  2. La nici 3 luni, te afișezi public cu antrenorul de fitness și îl declari iubitul tău. Spui că tu nu mai erai cu fostul tău iubit de un an. Că te-a lăsat cu datorii de 3 miliarde, că te înșela, că erați doar prieteni. Și atunci … cum rămâne cu punctul 1??? Tu gândești puțin înainte de a-ți construi marketingul de victimă pe memoria unui om mort??? Să nu mai spun că ai fost o singură dată la spital, iar în tot acest timp erai la sală, cu Cătălin, pentru că, vezi Doamne, nu rezistai să îl vezi așa pe fostul tău iubit.
  3. Ți-ai pus iar balon gastric și toată lumea din industrie știe asta, inclusiv MIKE, care are grijă să spună tuturor și inclusiv lui DODDY. Și apari să vinzi o dietă a iubitului tău, antrenor de fitness, și îți prostești fanii că așa ai slăbit. Mai faci și concursuri false la tine pe Instagram/ Facebook/Youtube. Nu ai respect față de disperarea oamenilor de a slăbi și le vinzi o dietă care poate le face rău, când tu nu ai slăbit așa!!!

Universul funcționează, Oana Radu, și karma, la fel! Ți le va întoarce, când îți va fi lumea mai dragă! Ai să vezi și o să îți aduci aminte de cuvintele mele!

Te credeam o fată cu principii, însă mi-e silă de cum calci pe cadavre! NU AI NICIUN PRINCIPIU!

Semnat, „fostul cântăreț pe tocuri”, „transsexual”, „penibil”, fă-mă cum vrei! Însa niciodată nu aș face ce ai făcut tu. Pentru că totul are o limită și aia se numește CONȘTIINȚĂ, BUN SIMȚ!”, este comentariul lui Keky, în urma căruia a strâns pe Youtube peste 200 de like-uri.

Oana Radu pregătise nunta cu fostul iubit?

Mai mult, se pare că artista avea pregătită nunta cu fostul iubit, în luna septembrie, după dezvăluirile altui apropiat. „De la un cunoscut. Eram cu blondul la mine în curte, când l-au sunat, să îl anunțe ca au cununia pe 9 septembrie și că a găsit localul și că a vorbit cu soția primarului Craiovei, să îi cunune primarul.

De asta ai vrut să te măriți cu el și îl presai tot timpul cu nunta, că te bătea?!

Vorbești de datorii, când nu erai în stare să îți cumperi un televizor și te-ai dus la mama lui să îți facă un credit, ca să îți poți cumpăra televizorul dorit.

Te-a luat la el acasă când nu aveai unde să stai și tu spui acum aceste minciuni?!

Ți-ai pus dinți și nu puteai mesteca și îți mesteca el mâncarea… „ au fost dezvăluirile unui alt apropiat al fostului cuplu.

Keky, pentru CANCAN.RO: ”Avem dovezi!”

Contactat de reporterii CANCAN.RO, Keky ne-a dezvăluit următoarele: „Eu vorbeam într-o perioadă cu Oana și știu și spitalul unde și-a pus balonul gastric, pentru a doua oară. Pot să dovedesc oricând, cu acte și mărturia echipei de acolo, dacă mai minte publicul că a slăbit cu o dietă minune.

Inclusiv la studio, DODDY, producătorul ei, făcea mișto de mâncatul Oanei pe furiș și cum o prindea fostul că mănâncă și nu ține dietă. Mi-e silă de Oana și de prefăcătoria ei. A ajuns prea departe. Eu am vorbit cu familia fostului ei iubit și Oana e pe teren minat dacă continuă așa. Avem dovezi că și-a pus balon gastric, cu acte și martori.

Avem dovezi că urma să se căsătorească în toamnă și că familia fostului a ajutat-o cu multe, inclusiv cu credite.

Dacă mai continuă să denigreze memoria unui om mort și să se promoveze atât de josnic, sper să își asume, ce va urma!”