Atac din gelozie! Un tânăr de 15 ani și-a înjunghiat de mai multe ori prietenul

Publicat: 28/02/2021 | 13:03

Caz șocant în Satu Mare, un adolescent de 15 ani și-a înjunghiat de mai multe ori prietenul. Motivul ce l-a determinat să recurgă la acest gest a fost gelozia

Incidentul s-a petrecut, vineri seara, în parcarea unui supermarket de pe strada Careiului din Satu Mare. Orbit de gelozie adolescentul de 15 ani şi-a atacat prietenul, înjunghiindu-l de mai multe ori cu un obiect ascuţit. Se pare că ieșirea necontrolată a tânărului a fost generată de faptul că acesta și văzut prietenul primându-se cu fosta lui iubită. (CITEȘTE ȘI: CAZ TRAGIC ÎN GALAȚI! S-A ÎNJUNGHIAT ÎN PIEPT PENTRU CĂ SOȚIA NU ÎI DESCHIDEA UȘA. BĂRBATUL AVEA UN ORDIN DE RESTRICȚIE)

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. Potrivit IPJ Satu Mare, băiatul a fost înjunghiat cu un corp contondent la nivelul capului, al mâinii stângi şi în spate, notează portalsm.ro. Minorul a fost supus unei examinări cu un computer tomograf, iar în funcție de rezultat medicii vor decide dacă acesta va rămâne sau nu internat la spital.

Ce se va întâmpla cu agresorul

În urma incidentului, tânărul a fugit de la locul faptei, dar a fost prins de polițiști. Minorul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de sâmbătă, 27 februarie, a fost dus în fața procurorului de caz.

În urma cercetărilor procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 zile, informează Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare.

(VEZI ȘI: O FEMEIE DIN IAȘI, MUȘCATĂ ȘI ÎNJUNGHIATĂ DE SOȚ! CUM A REUȘIT SĂ SCAPE ȘI CE S-A ÎNTÂMPLAT CU AGRESORUL)