Acasă » Horoscop » Astrologul CANCAN.ro dezvăluie ce probleme medicale vom întâmpina în funcție de zodie. Cel mai detaliat horoscop al sănătății pentru 2020

Astrologul CANCAN.ro dezvăluie ce probleme medicale vom întâmpina în funcție de zodie. Cel mai detaliat horoscop al sănătății pentru 2020

De: Alice Zotta 30/12/2019 | 23:23

Valabil pentru anul 2020, horoscopul pentru sănătate aduce previziuni astrologice pentru fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Astrologul  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, oferă sfaturi necesare pentru nativii fiecărei zodii și atrage atenția asupra perioadelor vulnerabile pentru sănătate din anul 2020. (VEZI ȘI: Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 31 decembrie 2019. Gemenii au parte de aventuri romantice)

Horoscop sănătate 2020. Previziuni generale pentru toate zodiile

Anul 2020 este mai intens decât anul precedent, inclusiv din punct de vedere al sănătății. În primul rând, în 2020 vom avea parte de șase eclipse, cu două mai mult decât în anul ce a trecut, iar impactul lor va fi direct asupra stării de spirit și vitalității noastre, fiind antrenate atât Soarele, care reprezintă energia noastră, cât și Luna, care reprezintă universul interior, emoțiile noastre.

Pe de altă parte, față de anul precedent, în 2020 vor retrograda atât Venus, planeta iubirii și a armoniei, cât și Marte, planeta acțiunii și a războiului, iar aceste retrogradări, pentru anumiți nativi vor avea influență mai puțin benefică asupra sănătății. De asemenea, Mercur, planeta comunicării și a intelectului, va avea trei perioade mari de retrogradare care, de asemenea, vor impacta mai puțin plăcut anumite semne zodiacale din punctul de vedere al sănătății.

În horoscopul pentru sănătate 2020 vom analiza toate tranzitele și retrogradările planetelor, în mod particular, pentru fiecare semn zodiacal în parte, în funcție strict de axa sănătății.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop sănătate 2020, Berbec

În 2020, cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de energie și vitalitate cât cuprinde, dar și de un tonus fizic și psihic remarcabil. Horoscopul pentru sănătate 2020 va veni cu perioade fluctuante în ceea ce privește starea psihică. În primele luni, nativii vor avea tendința să se raporteze mai mult la trecut și să-și scoată la suprafață unele temeri și frici, urmând ca ulterior atenția să se canalizeze asupra propriei persoane, iar apoi, din toamnă, să intre într-o altă etapă de introspecție. Va fi foarte important pentru sănătatea Berbecilor să-și găsească un echilibru interior și să funcționeze după un program bine stabilit.

Perioade vulnerabile pentru Berbec în 2020

Marte, planeta care îi guvernează, și care, totodată, le guvernează și casa morții și renașterii și a sexualității, va retrograda întocmai în semnul lor, între 9 septembrie-14 noiembrie. În această perioadă, nativii trebuie să fie mai prudenți în acțiunile lor, să evite activitățile riscante, să fie atenți la cum conduc, pentru că există și risc de accidente și accidentări. De asemenea, în această perioadă pot fi extrem de irascibili, nervoși, își pot consuma haotic energia, și există riscul să se obosească, să se suprasolicite. În tot acest răstimp, vor trebui să pună mai mult accent pe odihnă și relaxare. De asemenea, este o perioadă în care sunt vulnerabili în zona organelor sexuale și ar trebui să evite să ajungă în așternut cu oricine, mai ales fără protecție.

În perioada 23 iunie-29 noiembrie, odată cu retrogradarea lui Neptun, planeta care le guvernează casa psihozelor, obsesiilor, insomniilor, starea psihică a nativilor nu va fi cea mai bună și se pot confrunta cu fel și fel de frici și temeri, anxietăți și angoase, sistemul nervos fiind destul de vulnerabil. Horoscopul pentru sănătate 2020 le recomandă ca în această perioadă, dacă se simt afectați, să meargă la un psiholog sau să apeleze la terapii naturiste, complementare. Rugăciunea, credința îi pot ajuta să-și îmbunătățească starea psihică și emoțională.

Horoscop sănătate 2020, Taur

Pentru nativii Taur, 2020 este despre căutarea sinelui, a conștiinței interioare, despre maturizare emoțională și sentimentală, despre analiza și reanaliza trecutului.
Pentru nativii Taur, 2020 este despre căutarea sinelui, a conștiinței interioare, despre maturizare emoțională și sentimentală, despre analiza și reanaliza trecutului

Anul 2020 este despre căutarea sinelui, a conștiinței interioare, despre maturizare emoțională și sentimentală, despre analiza și reanaliza trecutului, este un an cu un deosebit impact în zona psihică, având în vedere că Marte va petrece mult timp în zona subconștientului. Energia interioară va fi la cote înalte și în exterior va insufla vitalitate. Pentru că Marte le guvernează și relațiile, am putea afirma că descoperirea echilibrului emoțional între nativ și partenerul de viață va fi esențială în 2020 pentru menținerea sănătății. Horoscopul pentru sănătate 2020 le va aduce acestor nativi o schimbare de mentalitate, o schimbare a valorilor, principiilor și credințelor după care se ghidează și acest aspect le va fi benefic pentru starea de spirit, pentru că vor simți cum evoluează. Fericirea și confortul emoțional și psihic vor fi în căutările Taurilor din 2020.

Perioade vulnerabile pentru Taur în 2020

Faptul că Venus, întocmai guvernatoarea lor, va retrograda în 2020, în perioada 13 mai-25 iunie, îi poate impacta mai puțin plăcut pe acești nativi. S-ar putea să aibă parte de stări de nervozitate, surmenaj, să fie mai irascibili decât de obicei și toate aceste trăiri să aibă o cauză financiară. Nu neapărat problemele cu banii, cât dorința lor de a câștiga mai mult să-i împingă să muncească mai mult, să se implice în colaborări mai multe și astfel să ajungă să se epuizeze.

Retrogradarea lui Marte în casa subconștientului și a bolilor cronice, între 9 septembrie-14 noiembrie, poate veni cu insomnii, agitație interioară, izbucniri emoționale majore și evidențierea unor firici, temeri și obsesii. În plus, nativii care se confruntă cu boli lungi și cronice pot fi foarte determinați în această perioadă să se ocupe de ameliorarea simptomelor. Energia lui Marte va trebui, însă, canalizată în mod constructiv, aspect care nu va fi foarte ușor, însă până în toamnă Taurii vor avea timp să învețe să lucreze cu ei înșiși.

Horoscop sănătate 2020, Gemeni

Deși sunt flexibili de obicei, în anul 2020, cei născuți în zodia Gemeni vor fi foarte încăpătânați și foarte puțin maleabili. Această rigiditate o pot manifesta și la capitolul sănătății, crezând că funcționează principiul lasă că trece, iar aceasta se va dovedi o greșeală care le poate agrava pe parcurs anumite probleme de sănătate. Gemenii ar trebui să fie mai deschiși la provocările cu care se vor confrunta și să dea dovadă de un psihic mai puternic, mai ales că vor avea din plin nevoie pentru vindecare. Va fi un an în care vor fi forțați de împrejurări să se schimbe, să se transforme la nivel interior și mai ales să lase trecutul în spate. Totodată, nativii se vor axa foarte mult pe propria lor persoană începând cu luna mai, iar acest aspect le va fi favorabil pentru că, implicit, vor avea mai multă grijă de ei înșiși.

Perioade vulnerabile pentru Gemeni în 2020

Mercur, întocmai guvernatorul lor, va retrograda de trei ori în anul 2020, în perioada 17 februarie-10 martie, 18 iunie-12 iulie, și 14 octombrie-3 noiembrie. Astfel, stare de spirit în acest răstimp nu va fi una foarte bună, nativii pot deveni confuzi și se pot lăsa frământați de îndoieli, de gânduri. Aceste stări îi pot impacta la nivel mental și pot aduce insomnii, oboseală, stări de nervozitate și irascibilitate, tulburări gastrointestinale și chiar tendința de a cădea pradă viciilor.

Marte este guvernatorul casei responsabilă cu sănătatea, iar în perioada în care va retrograda, între 9 septembrie-14 noiembrie, nativii ar trebui să-și reevalueze cu multă atenție starea fizică. Problemele care pot apărea acum vor surprinde nativii și chiar dacă nu va fi vorba de ceva grav, o vizită la medic nu va strica.

Uranus retrogradează începând cu 15 august și până la finele anului în sectorul bolilor lungi și cronice și îndeamnă nativii să caute soluții revoluționare, moderne, nonconformiste la problemele de sănătate cu care se confruntă de mai mult timp. Atenție la dereglările hormonale, care pot apărea în această perioadă.

Horoscop sănătate 2020, Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de multe provocări și teste de trecut la capitolul sănătate în 2020. La nivel emoțional, vor fi foarte impactați, având în vedere că Eclipsele de Lună vor fi cu două mai multe decât în anii anteriori, iar Luna le este guvernatoare. Pentru a face față cu bine anului, horoscopul pentru sănătate 2020 le cere să lase trecutul în spate și să învețe să devină stăpâni pe propria lor viață. Dacă în prima parte a anului pot avea parte de dezamăgiri și neplăceri, ulterior vor realiza că toate acestea le-au fost benefice pentru evoluție și vindecare psihică și emoțională.

Perioade vulnerabile pentru Rac în 2020

Eclipsele de Lună vin cu stări emoționale puternice și aduc o oarecare vulnerabilitate acestor nativi, care se pot confrunta cu insomnii și stări de panică, mai ales că se vor forma fie în semnul lor, fie în cele două case ale sănătății. Astfel, în preajma zilelor de 10 ianuarie, 5 iunie, 21 iunie, 4 iulie, 29 noiembrie și 14 decembrie, cei născuți în zodia Rac trebuie să fie foarte atenți la starea de sănătate. Aceste perioade pot aduce o tendință de a mânca excesiv relaționată cu dureri de stomac, probleme ale ficatului și ale vezicii biliare sau agravarea unor probleme pulmonare deja existente. De asemenea, nativii care au probleme cu reumatismul, ar trebui să reia niște investigații și să aducă îmbunătățiri tratamentului.

În perioadele în care Mercur va retrograda, între 17 februarie-10 martie, 18 iunie-12 iulie, și 14 octombrie-3 noiembrie, Racii trebuie să-și reevalueze mai atent sănătatea, stilul de viață și mai ales gândurile. Mercur este guvernator al bolilor cronice și psihice, iar în aceste perioade nativii Rac pot fi mult mai vulnerabili. De asemenea, se cere atenție deosebită în iunie-iulie, când retrogradarea se va petrece întocmai în semnul lor și poate agrava niște probleme gastrointestinale deja existente. Recomandarea horoscopului pentru sănătate 2020 este de a vindeca traumele psihice și emoționale din trecut și de a-și impune să privească spre viitor cu mai mult optimism și pozitivism.

Horoscop sănătate 2020, Leu

Printre cei mai afectați nativi la capitolul sănătate sunt cei născuți în zodia Leu și asta pentru că sectorul sănătății este tranzitat de foarte multe planete.
Leii sunt printre cei mai afectați nativi la capitolul sănătate

Printre cei mai afectați nativi la capitolul sănătate sunt cei născuți în zodia Leu și asta pentru că sectorul sănătății este tranzitat de foarte multe planete. Afecțiunile cu care s-au confruntat în anul precedent riscă să se manifeste din nou și să se cronicizeze, dacă Leii nu iau atitudine. În prima parte a anului, liniștea interioară le poate fi bulversată de evenimentele care se petrec în zona sentimentală, iar apoi se pot contura probleme cu sistemul osos. Leii vor răsufla ușurați abia în decembrie, însă horoscopul pentru sănătate 2020 îi avertizează că pentru a-și îmbunătăți starea acum, va fi nevoie să depună efort pe tot parcursul anului. Energia va fi scăzută în 2020, iar nativii vor trebui să-și impună o viziune mai optimistă asupra viitorului.

Perioade vulnerabile pentru Leu în 2020

Eclipsele de Soare și de Lună care se vor forma în anul 2020 își vor pune amprenta puternic asupra nativilor și nu neapărat că vor aduce grave probleme de sănătate, dar pot induce ipohondria, aspect care pe unii îi poate agita psihic și face vulnerabili în fața bolii, iar pe alții îi poate trimite la medic chiar și pentru o durere banală. Soarele le este guvernator, iar Luna este stăpâna sectorului responsabil cu bolile lungi și cronice, prin urmare se cere multă responsabilitate în acțiuni și mult efort în deconecatarea și detașarea de la gândurile pesimiste în preajma zilelor de 10 ianuarie, 5 iunie, 21 iunie, 4 iulie, 29 noiembrie si 14 decembrie. Problemele digestive se pot agrava acum până la ulcer și totul pe fondul dezechilibrului emoțional.

În perioada mai-septembrie vor retrograda Jupiter și Saturn, iar pentru Lei impactul va fi, de asemenea, legat de sănătate. Fiind vorba de o perioadă lungă, este de preferat să fie prudenți și să investigheze fiecare simptom apărut. Este nevoie de foarte multă responsabilizare, iar asta le cere Saturn, planeta lecțiilor de viață și guvernatoarea sănătății, încă de doi ani, de când le-a activat acest sector. Atenție la accidentări care pot afecta sistemul osos!

Horoscop sănătate 2020, Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt printre norocoșii anului 2020 la capitolul sănătate. Nativii nu au motive să-și facă griji majore, însă nici nu trebuie să fie nepăsători. Către finele anului s-ar putea să fie vorba de câteva ajustări pe care trebuie să le facă referitoare la stilul de viață și la alimentație, iar în rest vor trebui să-și mențină starea psihică și emoțională în echilibu și totul va fi bine. (NU RATA: Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi Anul Șobolanului de Metal)

Perioade vulnerabile pentru Fecioară în 2020

Cei născuți în zodia Fecioară sunt printre norocoșii anului 2020 la capitolul sănătate. Nativii nu au motive să-și facă griji majore, însă nici nu trebuie să fie nepăsători.
Cei născuți în zodia Fecioară sunt printre norocoșii anului 2020 la capitolul sănătate. Nativii nu au motive să-și facă griji majore, însă nici nu trebuie să fie nepăsători

Perioadele în care Mercur, guvernatorul lor, va retrograda vor fi tulburătoare la nivel psihic, în sensul că nativii se pot confrunta cu confuzii și raționamentul le poate fi slăbit, însă nu vor fi amprentați în mod direct asupra sănătății, decât dacă au astfel de aspecte în harta natală. Aceste perioade sunt între 17 februarie-10 martie, între 18 iunie-12 iulie și între 14 octombrie-3 noiembrie. Singurul interval de timp când nativii pot fi trimiși la doctor sau pot trece printr-un proces serios de reevaluare a stării de sănătate este în februarie-martie, atunci când Mercur retrogradează în sectorul sănătății și al muncii. Posibil să apară probleme legate de circulație sau de aparatul locomotor, însă o altă abordare ar putea fi relaționată de stresul de la locul de muncă care le produce irascibilitate, nervozitate și oboseală.

Cele două Eclipse de Soare din 2020, din 21 iunie și 14 decembrie, se vor forma pe axa sănătății, însă vor avea un impact pozitiv, direct relaționat și cu starea lor de spirit. Am putea spună că acestea vor avea rol de vindecare a trecutului, a problemelor emoționale și psihice, a fricilor și obsesiilor pe care le au.

Horoscop sănătate 2020, Balanță

Nu este nici pe departe un an greu la capitolul sănătate, însă cei născuți în zodia Balanță vor trebui să lucreze mai mult cu ei înșiși, mai exact cu starea lor psihică și să fie mai atenți la oamenii cu care se înconjoară, pentru că mulți pot fi dăunători pentru starea lor de spirit. Horoscopul pentru sănătate 2020 le va aduce multe ocazii de vindecare la nivel emoțional și psihic, chiar dacă pentru asta vor fi nevoiți să se interiorizeze și să treacă prin tot soiul de frământări.

Perioade vulnerabile pentru Balanță în 2020

Faptul că Venus, întocmai guvernatoarea lor, va retrograda în 2020, în perioada 13 mai-25 iunie, le poate aduce stări de nemulțumire vizavi de propria lor persoană, stări de surmenaj și irascibilitate, însă nu este exclus să fie vorba și de o perioadă de reevaluare a sexualității și a modului în care se raportează la partenerii sexuali. Oricum, ideal ar fi, pentru a se înlătura orice posibilitate, ca cei născuți în zodia Balanță să fie mai atenți în această perioadă la persoanele cu care ajung în așternut și să folosească întotdeauna protecție.

Perioadele în care Mercur, guvernatorul casei bolilor lungi și cronice, dar și al subconștientului, va retrograda vor fi bulversante la nivel psihic pentru Balanțe. Nativii se pot confrunta cu confuzii și pot fi mai introspecți decât de obicei și se pot lăsa frământați de diferite probleme, favorizându-și astfel o stare de spirit mai proastă. Aceste perioade sunt între 17 februarie-10 martie, între 18 iunie-12 iulie și între 14 octombrie-3 noiembrie. Impactul major îl vor avea prima și ultima perioadă de retrogradare pentru că va fi amprentată casa sănătății, respectiv casa personalității, pentru că în toamnă Mercur va retrograda chiar în semnul lor. Aceste perioade vor fi benefice pentru reevaluarea stării de sănătate, dar mai alse pentru vindecarea traumelor psihice și emoționale și eliberarea de trecut.

Pe de altă parte, Neptun le guvernează casa sănătății și între 23 iunie și 29 noiembrie va fi retrograd, ceea ce le poate aduce o ușoară stare de ipohondrie acestor nativi, dar mai ales nevroze, accentuate în lunile de toamnă.

Horoscop sănătate 2020, Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion nu vor avea parte de probleme majore de sănătate, însă nici nu vor sta foarte liniștiți. Pe de o parte vor fi energici și se vor implica în extrem de multe activități, însă pe de altă parte vor trebui să se ocupe și de propria persoană, mai exact de propriile lor gânduri și stări afective și emoționale. Posibil ca sezonul de primăvară, chiar vară să vină cu noi sisteme de valori și noi sisteme de referință pentru Scorpioni, iar acesta spect nu poate fi decât pozitiv pentru că, implicit, vine cu o evoluție personală.

Perioade vulnerabile pentru Scorpion în 2020

Marte, planeta care-i guvernează secundar, dar care le guvernează și casa sănătății, va fi retrogradă în perioada 9 septembrie-14 noiembrie, iar nativii vor trebui să fie foarte atenți la modul în care-și gestionează energia pentru că o canalizare greșită poate aduce supraepuizare și oboseală cronică, chiar depresii. Oricum va fi o perioadă în care stările de nervozitate și agitație vor pune stăpânire pe Scorpioni, iar insomnia s-ar putea instala. Atenție la lovituri și accidentări în acest răstimp!

Venus, planeta care le guvernează sectorul bolilor lungi și cronice, dar și al subconștientului va retrograda în perioada 13 mai – 25 iunie, iar acest aspect le poate aduce stări de neliniște interioară, insomnii, frământări legate de trecut, dar și o accentuare a unor simptome mai vechi netratate sau tratate superficial. Acest tranzit, însă, îi va ajuta pe nativi să se vindece și să lase în spate niște frici, obsesii, incertitudini.

Pluton, guvernatorul celor născuți în zodia Scorpion, va fi retrograd în cea mai mare parte a anului 2020, între 25 aprilie-4octombrie și poate înlesni problemele cu oasele sau cu pielea.

Horoscop sănătate 2020, Săgetător

Chiar dacă anul 2020 nu va fi la fel de favorabil ca cel anterior pentru cei născuți în zodia Săgetător, având în vedere că Jupiter, Marele Benefic, a ieșit din semnul lor, asta nu înseamnă că va fi un an dificil. Nativii vor avea parte de provocări, dar vor găsi resursele necesare pentru a le face față și vor încheia anul apoteotic.

Perioade vulnerabile pentru Săgetător în 2020

În perioada 10 septembrie – 14 noiembrie 2020, când retrogradează Marte, planeta care le guvernează casa subconștientului și a bolilor lungi și cronice, este foarte probabil ca nativii să se lupte cu propriile lor gânduri, temeri, frici și obsesii și acestea ar putea avea legătură și cu sectorul sentimental. Unele afecțiuni mai vechi s-ar putea manifesta acum cu scopul de a fi ameliorate.

Posibil ca cea mai mare problemă de sănătate cu care să se confrunte nativii să fie legată de sistemul osos și articular, în special dacă este vorba de un diagnostic de reumatism. Dacă aici vor fi afectați cu precădere cei în vârstă, tinerii nativi Săgetător ar putea avea parte de mici accidentări și loviri, în special din a doua parte a anului, când Jupiter va retrogarada, adică perioada 14 mai-13 septembrie.

Venus este planeta care le guvernează sănătatea, însă în perioada de retrogradare, 13 mai-25 iunie, va fi destul de severă cu acești nativi și-i va taxa mai ales dacă au tendința ca pentru bani să muncească mai mult decât pot și astfel să-și neglijeze sănătatea. În acest context de stres și surmenaj se pot produce dezechilibre interioare care să necesite tratamente. Nativii care nu vor ceda fizic sub presiunea stresului de acum s-ar mai putea confrunta cu surprize dupe 15 august, atunci când Uranus va retrograda prin sectorul sănătății.

Eclipsele de Lună din 5 iunie și 29 noiembrie vor avea un impact semnificativ asupra stării emoționale a nativilor Săgetător, iar horoscopul pentru sănătate 2020 îi sfătuiește să apeleze la optimismul și entuziasmul caracteristic pentru a le face față cu brio.

Horoscop sănătate 2020, Capricorn

Energia nu le va lipsi celor născuți în zodia Capricorn, însă și provocările vor fi pe măsură, având în vedere ca prin semnul lor se află în tranzit foarte multe planete în acest an. Horoscopul pentru sănătate 2020 le cere să mențină echilibrul între ei înșiși și cei din jur pentru a evita conflictele care le-ar putea strica starea de spirit. Acești nativi vor fi foarte focusați pe propria lor persoană și acest aspect le poate aduce o mai mare atenție inclusiv asupra sănătății. Anul 2020 va fi favorabil pentru a lăsa în spate trecutul, pentru a vindeca traumele psihice și emoționale.

Perioade vulnerabile pentru Capricorn în 2020

Venus va retrograda în sectorul sănătății și le va favoriza nativilor o perioadă de reevaluare a stării generale. Perioada 13 mai-25 iunie va fi vulnerabilă pentru acești nativi care pot deveni excesiv de nervoși, stresați, și irascibilitatea își poate pune amprenta în mod negativ asupra stării de spirit. Energia va fi scăzută și este de preferat să se odihnească mai mult și să evite suprasolicitarea fizică și psihică.

Perioadele în care Mercur, guvernatorul sănătății, va retrograda, adică între 17 februarie-10 martie, între 18 iunie-12 iulie și între 14 octombrie-3 noiembrie, vor fi destul de vulnerabile din punct de vedere al sănătății. Nativii s-ar putea să fie mai sensibili în zona rinichilor, a organelor genitale și să aibă parte de tulburări legate de circulație și tulburări de tranzit intestinal asociate cu probleme digestive.

Între 11 mai-29 septembrie, atunci când Saturn, guvernatorul lor, va retrograda trebuie să fie atenți la sistemul osos, articular, la sistemul cardiovascular, la bolile de piele și la tulburările de alimentație.

Horoscop sănătate 2020, Vărsător

Anul 2020 le aduce, asemenea anului trecut, temeri și frici, obsesii nefondate, pe care nativii ar trebui să le abordeze într-o manieră mult mai rațională pentru a le depăși. Nu va fi un an deloc ușor la capitolul sănătate, însă cu responsabilitate mai multă vor reuși să le facă față. Partea bună a horoscopului pentru sănătate 2020 este că acum vor avea și aliatul necesar, pe Jupiter, Marele Benefic, care îi va susține în vindecare, indiferent că vorbim de vindecare fizică sau psihică și emoțională. De asemenea, vor fi puternic sprijiniți și de Saturn, guvernatorul secundar al lor, așa că am putea spune că vor avea parte de lecții, însă acestea vor fi mai blânde.

Perioade vulnerabile pentru Vărsător în 2020

Toate planetele grele din astrologie se află în tranzit în 2020 prin casa bolilor lungi și cronice a celor născuți în zodia Vărsător, însă deși sună destul de brutal, nu va fi vorba neapărat de probleme de sănătate, cât de imbolduri scurte și dure care să-i determine să ia atitudine. În perioada 14 mai-13 septembrie, Jupiter va retrograda în acest sector și se va suprapune și cu perioada de retrogradare a lui Pluton, de asemenea, în acest sector. Pentru Vărsători va fi vorba de o lungă perioadă de reevaluarea a trecutului, a problemelor de ordin psihic pe care nativii le-au lăsat să se amplifice și să le afecteze starea de sănătate. Nu este exclus ca unii Vărsători să se simtă rău și să meargă la medic, iar analizele să iasă perfecte. Cel mai bine ar fi să facă ordine și curățenie în trecutul lor înainte de toate.

Saturn va tranzita semnul lor și va retrograda în perioada 11 mai-29 septembrie, atât în zodia lor, cât și pe casa bolilor lungi. Acest aspect le spune nativilor să reia niște lecții neînvățate dina nul ce tocmai a trecut și le aprofundeze. Aceste lecții sunt, cel mai probabil, legate de modul în care ei se raportează la propria lor persoană prin prisma celorlalți. Nu întotdeauna altruismul lor le este benefic stării de spirit. Zonele vulnerabile pot fi relaționate cu sistemul cardiovascular și sistemul osos.

Eclipsele de Lună vor amprenta puternic starea emoțională a celor născuți în zodia Vărsător pentru că se vor petrece întocmai pe casa sănătății. În zilele din preajma datelor de 10 ianuarie, 5 iunie, 4 iulie și 29 noiembrie, nativii se pot simți fără vlagă, anemici și extrem de obosiți. Este foarte probabil ca dincolo de efectul eclipselor, de vină pentru starea lor de sănătate delicată, vulnerabilă să fie și stresul acumulat la locul de muncă. Cu impact major asupra sănătății vor fi Eclipsa de Lună din 10 ianuarie și Eclipsa de Lună din 4 iulie, prin urmare nativii, dincolo de prudență excesivă, ar trebui să-și ia concediu în aceste perioade și să se odihnească.

Horoscop sănătate 2020, Pești

Este un an destul de bun la capitolul sănătate pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii nu trebuie să facă excese și nici să cadă pradă viciilor pentru că vor fi aspru sancționați în 2020. Pentru că ei sunt oricum semne sensibile și ușor impresionabile, horoscopul pentru sănătate 2020 le cere să nu se lase înduioșați de nimic din trecutul lor, ba chiar să lupte să-și vindece traumele emoționale, psihozele, obsesiile și depresiile pentru că altfel lecțiile primite vor fi dure și cu impact asupra sănătății. Cel mai mare risc în 2020 este confruntarea cu o serie de probleme de sănătate de natură karmică, prin urmare descoperirea cauzei va conduce la ameliorarea efectului.

Perioade vulnerabile pentru Pești în 2020

Saturn își va începe tranzitul prin sectorul bolilor lungi și cronice și va veni cu lecții de responsabilizare. Nativii vor trebui să învețe să aibă mai multă grijă de starea lor de sănătate pentru a nu se chinui mai târziu. Între 11 mai -29 septembrie, Saturn va retrograda și va cere nativilor reevaluare la nivel mental. Ce este negativ și toxic în viața lor interioară, ce gânduri ascunse au, vor trebui să înceapă să dizolve și cel mai probabil abia în 2021 se vor putea declara vindecați. Cu Saturn în această poziție crește probabilitatea de a contacta boli serioase, rezultate din izolare și probleme de natură sufltească, de aceea cel mai bun tratament pentru Pești este socializarea și iubirea.

Când Neptun, guvernatorul lor, va retrograda, între 23 iunie-29 noiembrie, Peștii nu vor ști să traducă ce se întâmplă cu ei. Unii se vor simți bolnavi fără să știe să explice ce simt, iar dacă vor face analize, cel mai probabil acestea vor ieși bine sau va fi vorba de carențe ale organismului tratabile. Este o perioadă în care se pot accentua nevrozele și psihozele.

Eclipsele de Soare din data de 21 iunie și 14 decembrie vor amprenta casa sănătății, însă mai mult la nivel emoțional și afectiv. La nivel fizic va fi un moment bun să schimbe foaia. Nativii fie pot descoperi un tratament care să dea roade rapid, fie vor reuși să-și întărească sănătatea prin diverse terapii alternative, naturiste, complementare. Atenție, însă că poate apărea tendința de îngrășare în preajma acestor eclipse!

Text realizat de astrolog Mădălina Manole

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Noua cucerire a lui Arpad Paszkany rupe tăcerea. Antonela are planuri mari cu milionarul
Noua cucerire a lui Arpad Paszkany rupe tăcerea. Antonela are planuri mari cu milionarul
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...