Așteptarea a luat sfârșit! Este sau nu Viorel tatăl fetiței Vulpiței?

Publicat: 19/02/2020 | 20:37

Așteptarea a luat sfârșit! Este sau nu Viorel tatăl fetiței Vulpiței? Astăzi s-a aflat adevărul, care a fost dezvăluit în platoul emisiunii ”Acces Direct”.

Astăzi, în platoul emisiunii ”Acces Direct” a ajuns plicul cu rezultatul testului de paternitate făcut de Viorel. Cu sufletul la gură, Vulpița și soțul ei au așteptat ca Mirela Vaida să le comunice dacă Viorel este sau nu tatăl fetiței Veronicăi Stegaru. (CITEȘTE ȘI: VULPIȚA ESTE LA UN PAS SĂ AJUNGĂ… CÂNTĂREAȚĂ! MELODIA CARE VA DEVENI VIRALĂ: ”SUNT VULPIȚA DE LA ȚARĂ ȘI…”)

„Pe baza analizei genetice a celor cinsprezece loci indicaţi: Stegaru Vioerel, prezumtibv tată, nu se exclude ca fiind tatăl biologic al lui Stegaru Maria Geta, copil, deoarece prezintă marcări genetici similari. Valoarea icp arată că Stegaru Viorel, prezumtiv tată, prezintă o probabilitate de 14.200 de ori mai mare de a fi tatăl biologic al lui Stegaru Maria Geta, comparativ cu un individ netestat, neînrudit, de aceeaşi etnie. Probabilitatea ca Viorel Stegaru să fie tatăl fetiţei Maria este de 99,99 %”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct, citind rezultatul testului.

Lovitură dură pentru Vulpița și soțul ei

Vulpița și soțul ei au apărut pentru prima oară la ”Acces Direct” în urmă cu aproape o lună. Au urmat zeci de emisiuni, iar în scurt timp cei doi aveau să fie cunoscuți în toată țara. Acum, însă, Veronica Stegaru și Viorel au primit o lovitură dură. Autoritățile de la Vaslui au decis să le suspende ajutorul social, după ce în ultimele trei săptămâni nu și-au mai efectuat orele de muncă obligatorii. (VEZI ȘI: FLICK, POEZIE HAIOASĂ PENTRU MIRELA VAIDA: ”O CASĂ DE TOATĂ FIȚA… PENTRU CĂ AI DIFUZAT VULPIȚA”)

De asemenea, reprezentanții de la Protecția Copilului au lăsat fetița de doi ani a cuplului în grija bunicilor, care sunt revoltați de comportamentul celor doi. Potrivit presei locale din Vaslui, bătrânii au declarat că îi vor primi pe Viorel și pe Veronica acasă, numai ca să nu mai apară la TV.

Vulpița și soțul ei nu par a fi foarte afectați de faptul că au rămas fără ajutor social sau de faptul că nu și-au văzut fetița de atâta timp. Ba dimpotrivă! Cei doi profită la maximum de viața din Capitală și de faima de care se bucură aici.