Așteptarea a luat sfârșit! Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului: ”Mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el”

Publicat: 24/06/2020 | 14:50

Alina Ceușan urmează să devină mămică pentru prima oară! Iar așteptarea a luat sfârșit. Fosta concurentă de la ”Asia Express” le-a dezvăluit fanilor sexul bebelușului.

Alina Ceușan urmează să devină pentru prima oară mămică, la mijlocul lunii septembrie. Blondina așteaptă cu nerăbdare să-și strângă bebelușul la piept. Iar… timp de câteva luni bune, Alina și-a ținut fanii cu sufletul la gură, însă acum așteptarea a luat sfârșit.

Vloggerița a dezvăluit sexul bebelușului său. În câteva luni, Alina Ceușan va deveni mămică de… băiat! (CITEȘTE ȘI: PREZENTATOAREA KANAL D CRISTINA DOROBANȚU S-A CUPLAT CU UN MILIONĂRAȘ DIN CLUJ! PRIMELE IMAGINI CU CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ)

”Raul, avem un copil, this is real’ (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel.

Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el. Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm’ la „ești aici’.

În fiecare moment, o să creștem un bărbat așa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viața-n cale, hotărât să ajungă unde își propune, dar înțelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanță. Așa îl văd”, a declarat Alina Ceușan pentru Elle.

Alina Ceușan și Raul Tișa s-au căsătorit în 2019

Alina Ceușan și Raul Tișa s-au căsătorit civil pe 8 iunie 2019 în Parcul Central din Cluj-Napoca. Blondina a transmis atunci un mesaj emoționant pentru cel care i-a devenit soț, după șapte ani de relație. (VEZI ȘI: DESTINUL TRAGIC AL TÂNĂRULUI CARE A MURIT DUMINICĂ PE AUTOSTRADA SOARELUI DUPĂ CE S-A RĂSTURNAT CU UN PORSCHE PANAMERA + CUM L-A SALVAT ÎN ULTIMA CLIPĂ PE FIUL SĂU)

“Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată. Astăzi, este din nou prima zi. Cu dragoste, A”.

Cununia religioasă și petrecerea au avut loc pe 6 iulie 2019 la Castelul Banffy. Mirii au sărbătorit fericitul eveniment alături de peste 700 de invitați.