Așteaptă Lora primul ei copil?!? Declarație controversată a lui Cove: „Toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate”

Publicat: 14/06/2021 | 13:53

În urmă cu doar câteva zile, Lora și-a anunțat retragerea oficială din televiziune, după o perioadă în care a împărțit cu Gabriel Coveșeanu pupitrul emisiunii Vorbește Lumea, fără să precizeze și motivul.

În cursul zilei de luni, însă, Cove a făcut o declarație din care se poate înțelege faptul că artista ar fi însărcinată. În cadrul emisiunii pe care o moderează, prezentatorul TV a declarat că toate fostele sale colege, au plecat doar după ce și-au făcut afaceri sau copii.

„Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine!

Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gandit şi am găsit cea mai tare gasca”, a spus Gabriel Coveșeanu în cadrul unei emisiuni TV.

Cine o înlocuiește pe Lora

Începând de astăzi, de luni până vineri, de la 10:30, în ajutorul lui Cove vine o gașcă mare. Sore, Viviana Sposub, Theo Rose, Veverița și Coțofană sunt cei care vor aduce energia și buna dispoziție în platou!

”Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață”, a declarat Sore.

„După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită.

Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gașca Verii” și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!””, a spus Viviana Sposub.