Astăzi câștigă sume importante din muzică, dar în trecut abia îi ajungeau. Georgiana Lobonț a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câștigați

Publicat: 15/04/2021 | 14:15

Georgiana Lobonț este admirată de foarte multe persoane pentru viața pe care o trăiește, dar și pentru parcursul pe care l-a avut în muzică. De mic copil, artista a știut ce își dorește să facă și a luptat pentru visul ei. Chiar dacă la început nu câștiga foarte mult de pe urma evenimentelor, Georgiana Lobonț nu s-a lăsat, iar acum a ajuns să câștige zeci de mii de euro. 

Oricât de mult succes ar avea în prezent, Georgiana Lobonț nu poate uita greutățile prin care a trecut pentru a ajuns aici. Ceea ce o ajută mereu să-și aducă aminte de primii bani câștigați, dar și de sentimentele trăite la acea vreme sunt câteva bijuterii din aur.

”Cu primii mei bani pe care i-am făcut eu din cântat de la un concurs, am primit vreo 10-12 milioane premiu, m-am dus la Cluj cu o prietenă și mi-am cumpărat un lănțișor din aur, cu pandantiv cu inimioară și pietricele, și o brațară. Din primii mei bănuți mi-am cumpărat bijuterii.”, le-a spus Georgiana Lobonț fanilor de pe Instagram.

CITEȘTE ȘI CÂNTĂREAȚA GEORGIANA LOBONŢ A FĂCUT ANUNȚUL: ”ESTE RECORDUL MEU!”

Din ce face bani Georgiana Lobonț în pandemie

Chiar dacă este una dintre artiștii care au de suferit din cauza anulării evenimentelor, Georgiana Lobonț a știut ce să facă pentru a avea în continuare încasări. Artista și-a mutat activitatea în mediul online și nu se poate plânge. Are încasări de până la 20.000 de euro pe lună.

”Cu cât traficul este mai mare, cu atât banii sunt mai mulți. Am avut în unele luni până la 12.000 de euro, iar în ianuarie și februarie am avut 4.000 – 5.000 de euro sau 2.000 de euro. Din vloguri nu câștig, dacă ar fi să mai și plătesc pe cineva să mă filmeze nici nu aș scoate bani ca să-l plătesc pe omul acela.

Muzica face multe vizualizări, pentru că acolo sunt puse și reclame. Din Instagram câștig mai bine înainte de Sărbători. Câștig bine și de aici’‘, a spus Gergiana Lobonț la Antena Stars.

VEZI ȘI CÂNTĂREAȚA GEORGIANA LOBONȚ RECUNOAŞTE: ”TU MĂ FACI SĂ PLÂNG!” ACUM S-A AFLAT TOTUL

Sursă foto: instagram.com/georgianalobont/