Asta schimbă tot în cazul Caracal! Ce scrie în certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu. Cine a ucis-o, de fapt?!

Publicat: 06/01/2020 | 09:47

Cazul ”Caracal” rămâne în atenția publică nu numai prin tragedia care a lovit două familii din România, ci și prin numeroasele semne de întrebare ridicate de-a lungul anchetei. După ce a consultat, câteva zile, dosarul Luizei, avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, insistă asupra unei inexactități inexplicabile.

În urma cercetării mai multor documente, Carmen Obârșanu a ajuns și la certificatul de deces al Alexandrei Măceașnu. Iar surpriza de care a avut parte a fost una teribilă. La rubrica unde este înscrisă data morții apare 26 iulie 2019, cu toate că – la data respectivă – Gheorghe Dincă era deja arestat.

Potrivit raportului întocmit de experții de la Universitatea București – cu referire la rămășițele umane presupuse a aparține Luizei Melencu -, „fragmentul de os a fost expus la o temperatură mai mică de 300-450 de grade. Acest fragment osos nu a fost calcinat, el prezentând urme de proteină”.

”… în 26 iulie, descinderea era făcută”

Avocata Carmen Obârșanu a scos în evidență și alte inexactități cel puțin surprinzătoare.

„Pentru că regia era alta de la început, s-au gândit să lase raportul, și atunci au zis de data de 26 iulie (…). Dar în 26 iulie descinderea era făcută, în condițiile în care la 6 fără un sfert a trecut bunicul Luizei în dreptul locuinței lui Dincă și nu a simțit niciun miros de cadavru. S-a cerut din luna septembrie pentru ambele fete să se elibereze certificat constatator. Există un zvon că s-au eliberat niște acte, dar între timp s-au anulat”, a declarat avocata Carmen Obârșanu la Antena 3.