Asta schimbă tot! Cum a aflat soțul înșelat că Ana Muntean îl „traduce” la hotel cu Ciprian Marica

Publicat: 30/04/2020 | 07:22

Escapada amoroasă dintre Ciprian Marica și Ana Muntean continuă să țină prima pagină a tabloidelor. Roșcata a fost prinsă în fapt cu fostul fotbalist chiar de către soțul ei, Florin Muntean, cel care a dat „nas în nas” cu ei, la un hotel din Cluj. 

Episodul dintre Ciprian Marica și Ana Muntean este, de departe, subiectul momentului. În vara anului 2019, femeia infidelă a fost prinsă într-un hotel din Cluj în compania lui…Ciprian Marica! Se pare că soțul ei, Florin Muntean, bănuia de ceva vreme că aceasta „îi pune coarne”, așa că în momentul în care a simțit că lucrurile se complică, s-a dus singur pentru a afla despre ce este vorba. Și, da, s-a dus direct la sursă!

CITEȘTE ȘI – CINE ESTE IOANA MARCU, IUBITA LUI CIPRIAN MARICA. AU DOI COPII ÎMPREUNĂ

Florin Muntean, fiul fostului șef de la Transgaz a bătut la ușa celor doi, iar Ciprian Marica a ieșit doar într-un prosop, soția lui refuzând să iasă minute bune.

NU RATA – PRIMA REACȚIE A LUI CIPRIAN MARICA, DUPĂ CE A FOST PRINS PE PICIOR GREȘIT: ”CREDEȚI CĂ NU VEȚI PLĂTI TRĂDAREA?”

Rușinea a ieșit la suprafață imediat, iar la momentul respectiv, iar Florin Muntean a filmat întreaga conversaație avută, pe holul hotelului din Cluj, cu Ciprian Marica, dar și cu soția infidelă. Cu toate acestea, soțul amantei lui Ciprian Marica a decis să dea totul uitării, datorită faptului că cei doi au și doi copii împreună.