Asta nu s-a văzut la TV! Cu cine s-a sărutat Tudor Chirilă în culise la Vocea României. Totul a fost filmat, dar juratul de la PRO TV a oprit camera

Publicat: 22/12/2019 | 10:22

Tudor Chirilă a fost în culmea fericirii după ce s-a anunțat câștigătorul celei de-a 9-a ediții a show-ului Vocea României de la Pro TV. Concurentul lui, Dragoș Moldovan nu a câștigat doar trofeul, ci și premiul de 100.000 de euro. Cei patru finaliști au cântat de trei ori pe scena de la Vocea României. Dragoș Moldovan l-a avea alături pe Tiberiu Albu, Andi Țolea a cântat alături de interpreta Jo, Jasmina Răsădean a urcat pe scenă cu Liviu Teodorescu, iar Elena Bozian a avut-o alături pe actrița Oana Sârbu.

Cu cine s-a sărutat Tudor Chirilă în culise la Vocea României

Imediat după ce emisiunea Vocea României s-a încheiat, mai multe persoane au venit să îl felicite pe Tudor Chirilă pentru că a câștigat încă o ediție, cea cu numărul 9, iar printre ele s-a numărat și soția lui, Iulia Mîzgan. A sărit de gâtul juratului și l-a sărutat fix în momentul când artistul făcea un LIVE pe rețelele de socializare. Tudor a oprit camera, mulțumind încă odată celor care l-au votat pe Dragoș Moldovan.

Multumiiiim

Publicată de Tudor Chirilă pe Vineri, 20 decembrie 2019

Iulia Mîzgan lucrează la un post de radio

Iulia Mîzgan (35 de ani) și Tudor Chirilă (45 de ani) și-au început povestea de dragoste în 2013, iar la un an de relație, ei au devenit părinți. Primul copil al cuplului este băiat, iar al doilea, tot un moștenitor. Fiul cel mic al cântărețului a venit pe lume în vara lui 2016, iar despre sarcina partenerei juratului de la “Vocea României” s-a aflat în aprilie – practic, cu câteva luni înainte de nașterea lui. Totul a ieșit la iveală după ce cei doi parteneri au mers la lansarea filmului “Dincolo de calea ferată”.

Originară din Bistrița, Iulia Mîzgan lucrează la un post de radio în calitate de angajată a departamentului de marketing. Ea îl însoțește foarte rar pe iubitul ei, Tudor Chirilă, la evenimente publice. Rareori… publică și cântărețul fotografii cu partenera lui de viață.