Asta le întrece pe toate! Vulpița a îmbrăcat rochia de mireasă pentru Rafaelo! Imagini care îi frâng inima lui Viorel

Publicat: 02/05/2020 | 10:43

Veronica nu se lasă și își face soțul gelos la orice pas. De ceva timp, tânăra neliniștită din Blăgești s-a îndrăgostit subit de șarmantul Rafaelo. Mai mult, în oftica lui Viorel, cei doi pun la cale o mega piesă în care ghiciți ce? Vulpița îmbracă rochia de mireasă pentru alt bărbat.

Viorel Stegaru și-a pierdut soția definitiv. Imaginile făcute publice la Acces Direct, din spatele camerelor de filmat al videoclipului care urmează să fie lansat de Vulpiță și Rafaelo demonstrează clar că relația dintre cei doi soți este pe butuci. Veronica face orice pentru a-și urma visurile și pentru a-l cuceri pe sexosul Rafaelo. Tânăra din Blăgești pare că a uitat complet de tatăl copilului ei și își trăiește viața după bunul său plac.

Deși soțul nu a fost de acord ca Vulpița să filmeze un videoclip cu Rafaelo, se pare că tânăra nici nu ține cont de îndemnul categoric al bărbatului său, așa că, veselă și zâmbăreață a îmbrăcat rochia de mireasă, și-a pus coroana pe cap și a plecat la braț cu Rafaelo. Tânăra din Blăgești a fost întâmpinată de băiatul brunet cu un buchet imens de flori, coborât provocator de la volanul unui bolid de lux.

CITEȘTE ȘI: Mihai Mărgineanu, în doliu. Mesaj emoționant și dureros postat de artist pe internet pentru persoana dragă pierdută

Întrebat dacă îi place rochia de mireasă a Veronicăi, Viorel a răspuns scurt, gelozia citindu-se cu ușurință pe chipul său.

„Nu prea. Nu”, a răspuns Viorel la Acces Direct.

Vulpița, îndrăgostită iremediabil de Rafaelo

Într-o filmare de pe TikTok, în timp ce Gogu Bursuc încearcă să o cucerească cu un dans senzual, Vulpița e categorica și spune că inima ei este cucerită deja de Rafaelo.

@gogubursuc25Nu ma vrea ? îl vrea pe ##rafaelo##vulpita ##foryoupage ##fyp ##trending ##goviral ##foryou ##4u

♬ sunet original – gogubursuc25