Acasă » Vedete » Asta e ultima lovitură a lui Carmen de la Sălciua! Pe cine a lansat în muzică: e la fel de sexy! VIDEO

Asta e ultima lovitură a lui Carmen de la Sălciua! Pe cine a lansat în muzică: e la fel de sexy! VIDEO

De: Cristian Blanuta 03/08/2020 | 14:21

Carmen Racolța, cu numele de scenă Carmen de la Sălciua, a scos, de curând, o nouă piesă și un nou videoclip. Nimic deosebit pentru talentata și îndrăgita artistă, doar că a făcut un duet special și, în același timp, care i-a luat prin surprindere pe toți cei care îndrăgesc muzica.

Carmen de la Sălciua are o soră la fel de frumoasă și de sexy, care îi calcă pe urme. Daniela Racolța are 26 de ani și s-a lansat în muzică! Nu oricum, ci chiar alături de celebra ei soră. (CITEȘTE ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA ARE CELE MAI FRUMOASE FAȚETE DENTARE DUPĂ CE A APELAT LA HOUSE OF BEAUTY CLINIC)

Daniela Racolța (26 de ani), sora mai mică a cântăreței Carmen de la Sălciua, s-a lansat oficial în muzică alături de celebra ei soră, iar pe lângă voce se poate lăuda și cu o frumusețe specifică familiei. Prima lor piesa împreună se numește „Pentru noi, femeile” și deja se bucură de mare succes la public! În doar 20 de ore de la lansare, piesa a acumulat jumătate de milion de vizualizări și se află pe locul 10 în Trending pe Youtube România.

„Colaborarea cu sora mea m-a trimis oarecum cu ani în urmă, când eram eu la începuturi! Am retrăit fiecare emoție pe care ea a simțit-o când s-a aflat pentru prima dată în fața camerelor de filmat! Știu cât de mult și-a dorit, dar știu și cât de mult a ezitat până să lansăm melodia asta! Le mulțumesc celor care au primit atât de bine colaborarea noastră! În calitate de soră mai mare am datoria și plăcerea să fiu un sprijin pentru ea și fiecare treaptă pe care o va urca, voi sta mereu în spatele ei! Pe mine m-a ajutat Dumnezeu și m-a făcut un om iubit de atâta lume și asta nu e puțin lucru! Dacă nu aș fi crezut în potențialul ei, niciodată nu aș fi sfătuit-o să înceapă acest drum! Pentru că e frumos… dar e și greu!”, a declarat Carmen de la Sălciua despre colaborarea cu sora ei, Daniela Racolța.

Daniela: „Carmen a fost alături de mine în orice situație”

La fel ca și sora ei celebra, Daniela a terminat liceul de muzică din Alba Iulia, iar acum își dorește să-și îndeplinească visul din copilărie, acela de a deveni o cântăreață de succes. „Dragii mei, pentru voi prima mea melodie, primul meu videoclip, la care am avut foarte mari emoții, această melodie fiind una specială datorită faptului că am realizat-o alături de persoana care mi-a dat cel mai mult curaj să fac asta, care a fost alături de mine în orice situație și care m-a ajutat în realizarea acestei idei de a începe să cânt, eu nu pot decât să îi mulțumesc din suflet atât ei cât și celor care au ajutat la realizarea acestui videoclip. Tot ce pot sa sper este ca această melodie să ajungă la voi și colaborarea dintre noi să fie una reușită! Vă mulțumim”, a spus Daniela.

Daniela: „Încă de când eram mici am fost foarte unite”

Daniela Racolța a dezvăluit faptul că erau unite încă din copilărie. Carmen avea grijă de ea, căci era sora mai mare. De asemenea, mărturisește că au trecut și prin momente mai puțin plăcute, dar și unele extreme de hazlii. Toate aceste întâmplări au contribuit benefic la relația dintre Carmen și Daniela, sporind astfel iubirea dintre ele. „Încă de când eram mici am fost foarte unite, eu fiind și sora mai mică ea avea tot timpul grija de mine, îmi aduc aminte un episod comic de atunci despre care mi-a povestit ulterior, când mama m-a lăsat câteva ore în grija ei să îmi dea să mănânc și era să mă înece! Și multe alte întâmplări hazlii, dar și multe momente mai puțin frumoase care cred eu că ne-au unit și mai mult. Acum, că am crescut, suntem din ce în ce mai protectoare una cu cealaltă și ne iubim sincer cum trebuie de altfel să fie toți frații!”, a povestit Daniela.

NU RATA: CARMEN DE LA SĂLCIUA, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU ALEX BODI: „UNII OAMENI REUȘESC SĂ TE SURPRINDĂ PLĂCUT DEȘI…” – CELE MAI SINCERE DECLARAȚII ALE ARTISTEI

Daniela este mereu alături de cântăreaţă şi o susţine în cele mai complicate momente. Mai mult, se bucură enorm pentru succesul și evoluția ei. „Cât despre cariera ei muzicală, eu și familia noastră cred că îi știm cel mai bine începuturile ei și munca din spatele succesului, pentru că, da, a fost multă muncă, dar când faci totul cu plăcere, toate vin de la sine, ceea ce s-a întâmplat și în cazul ei! Dumnezeu i-a ajutat foarte mult … și doar Dumnezeu!!! Eu am susținut-o întodeauna în toate situațiile si, dacă a avut o problemă de orice fel, am sfătuit-o cum am știut eu mai bine și cred că de multe ori mi-a ascultat sfaturile și a procedat foarte bine, pentru că în viață cele mai sincere sfaturi le poți primi doar de la familie! Niciodată familia nu îți vrea răul!

Mă bucur enorm pentru succesul și evoluția ei și toate întâmplările bune sau mai puțin bune din viața ei o să-i ajute în viață și în evoluția ei ca om și ca artist, de ce nu?!, când tu ești cu Dumnezeu și El este cu tine! Noi ne susținem una pe cealaltă în orice situație și vorbim destul de des, poate trece o zi și nu vorbim, asta din cauza programului încărcat al ei sau al meu. Dar cu siguranța ne revanșăm după cu o conversație de ore întregi. Eu cred că nu orele vorbite non-stop la telefon contează cu adevărat, ci să știi că în lumea asta ai o soră pe care te poți baza indiferent de ora la care suni și situațiile în care te afli!”, a declarat Daniela, sora lui Carmen de la Sălciua.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele