Asta e pensia de neimaginat pe care Nelu Lupu, fostul șef MAI care a infectat mai multe persoane cu COVID-10, o primește lunar

Publicat: 10/04/2020 | 17:58

Cazul este cunoscut! Nelu Lupu, fost șef MAI, infecta mai multe cadre medicale, dar și zeci de alte persoane cu coronavirus. Nu a declarat că fusese plecat în Israel. Din cauza lui, spitalul Gerota a fost închis, în urmă cu aproape o lună. Ce pensie uriașă are, în schimb, Lupu? (CITEȘTE ȘI: MĂRTURIA UNUI MEDIC DE LA SUCEAVA CARE TE VA LĂSA FĂRĂ CUVINTE! „PREGĂTIŢI-VĂ PENTRU DECIZII GRELE! ÎNTR-O TERAPIE CU 30 DE BOLNAVI ŞI 10 VENTILATOARE PE CINE INTUBĂM?”)

Nelu Lupu a uimit o țară întreagă prin gestul său care a condus la infectarea a zeci de oameni, între care multe cadre medicale, medici, asistente. După ce a fost internat cu coronavirus, Nelu Lupu s-a făcut bine și a fost externat. S-a înâmplat în urmă cu doar câteva zile, anunță impact.ro.

CE SALARIU AU ȘOFERII CARE LUCREAZĂ LA ROMÂNII AU TALENT. CÂȚI BANI LE DĂ, DE FAPT, PRO TV PENTRU UN WEEKEND DE FILMARE

Cel care și-a infectat și familia cu COVID-19 are o pensie regească. Nelu Lupu ar primi, lunar, suma de 15.000 de lei, el figurând din 2010 ca director general adjunct al Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti.

Cum a mințit Nelu Lupu

Nelu Lupu, 61 de ani, a declarat la momentul internării, pe 5 martie, pe propria răspundere, că nu a fost plecat în străinătate în ultimele două luni. A mințit! Se întorsese din Israel. Lupu a ajuns, astfel, pe secția de Cardiologie a spitalului Gerota după ce s-a simțit rău. (VEZI AICI: PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN SUCEAVA, GHEORGHE FLUTUR, S-A VINDECAT DE CORONAVIRUS)

S-a aflat apoi că este infectat cu coronavirus, virus luat, probabil, în urma escapade alături de amantă în Țara Sfântă.

Astfel, la mijlocul lunii martie, procurorii au deschis o anchetă pe numele lui Nelu Lupu. Acesta a fost acuzat de zădărnicire în combaterea bolilor. A primit o amendă de 4.000 de euro, pe care nu a achitat-o.

AFLĂ AICI: MĂRTURIILE ULUITOARE ALE UNUI MEDIC DIN SUCEAVA: ”SUNT ULTIMA VERIGĂ. NEGOCIEZ CU DUMNEZEU O CLIPĂ, O ORĂ, O ZI”

”Eu încă am acasă oxigenoterapie, am conectat la mine oxigenul. Este această problemă cu respiraţia şi cu plămânii. E mai bine, sigur! Vreau ca primii cu care să discut şi să clarific aspectele să fie anchetatorii din dosar, fără nicio supărare”, au fost primele cuvinte ale lui Nelu Lupu la ieșirea din spital.

”Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi, nici celui mai mare duşman. Dacă puteţi să empatizaţi e bine, dacă nu”, a fost, apoi, mesajul soției lui.