Asta, da, surpriză! Irina Rimes și Adrian Minune, împreună pe scenă. Cei prezenți au sărit, rapid, cu „cașcavalul”

Publicat: 07/12/2019 | 09:47

Irina Rimes și Adrian Minune au cântat împreună o melodie super cunoscută, “De-ai fu tu salcie la mal”, una dintre favoritele celebrului manelist. Duetul a fost apreciat de cei prezenți, care s-au îngrămădit să le ofere bani celor doi artiști.

Fanii au sărit rapid cu “cașcavalul”, dar Adrian Minune nu a acceptat niciun leu, preferând ca toți banii să intre în buzunarele Irinei Rimes.

Citește și: Irina Rimes a răbufnit la adresa lui Tudor Chirilă: “Nu fi cocoș! O voce de finală dai afară”! Ce replici i-a dat juratul de la Vocea României

Au existat, totuși, și persoane care nu au fost deloc încântate când au văzut-o pe Irina Rimes alături de Adrian Minune. „Nu se potrivește Irina pe genul ăla de muzica. Nu prea are ce să caute aici”, a comentat un fan imediat după ce a văzut filmarea.

Care e numele real al Irinei Rimes

Irina Rimes a reușit să își facă un ”nume”, din punct de vedere artistic, în România, având deja foarte mulți fani și melodii care s-au transformat, rapid, în hit-uri. În ceea ce privește viața personală, artista păstreză, de cele mai multe ori, discreția, povestind doar mici ”fragmente” din viața ei.

Citește și: Irina Rimes l-a certat pe Horia Brenciu când nu și-a dat seama cine este, de fapt, Adriana Simionescu

Numele real al Irinei Rimes este… Irina Rîmeș, fiind originară din localitatea Izvoarele, Republica Moldova. A devenit cunoscută în România după ce a lansat piesa ’’Visele”, care în scurt timp a devenit hit și a fost difuzată foarte des de radiourile din România.